-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"her yönüyle iyi bir web sitesi" açmak istiyorum dediğinde bir çok madde çıkartılabilir ama malesef hepsi aynı anda olmuyor.
Bir anda herşeyi öğreneyim ve ondan sonra siteyi açayım dersen kafan çok karışacaktır.
Bence,ilk önce wordpress ile siteni kur ve wordpress yönetimini öğren (eklentiler,ayarlar,seo)
Başlamadan hiç birşey öğrenilmiyor malesef.
Başladıktan sonra adım adım "şunu da yapayım,bunu da yapayım" derken bir bakıyorsun sorunları aşmaya çalışırken bir dünya bilgi edinmişsin.
Sen bir yerden başla,eksikler ve ihtiyaçlar karşına çıkacaktır.
Zamanla hepsini aşarak iyi bir web sitesi ortaya çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bence başarı tamamen uzman olunan konuda site açılmasıyla alakalı bir durum.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herşeyin başı para iyi bir bütçen varsa seoyu birilerine yaptırırsın zaten önemli olanda bir kereliğine iç seo yaptırırsın sonra sürekli dış seo adam gibi birine yaptırırsın php falan bilmene gerek yok bütçen varsa onuda başkasına yaptırırsın zaten sürekli yapılacak birşey yok sistemi kuracaksın sana her gün içerik girmek kalıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni bir blog sitesi açtım sürekli seyahat yazıları okuyorum. çok hoşuma gidiyor. ben de bu tarz bir site hazırlıyorum. ücretsiz bir tema buldum üzerinde bbiraz değişiklik yaptım. -php uzmanıyım- elimden geldiğince kaliteli yazılar ekliyorum. abartmıyorum. günde 1 2 yazı ekliyorum. seo konusunda pek bilgim yoktu. o konuda biraz araştırma yaptım. makalelerimi seo kurallarına göre hazırlıyorum. şimdilik seyahat alanında oldukça gerilerdeyim google sıralamasında. ama yılmak yok. sabırla her gün hem kendimi hem sitemi geliştirerek devam ediyorum. ben sitemi hobi amaçlı olarak geliştiriyorum. şimdilik hiçbir reklam gelir vs. düşünmüyorum. internetten öğrendiklerimle yoluma devam ediyorum. aynısını sana da tavsiye ederim. sabırla yavaş yavaş hoşuna giden bir alanda siteni aç. daha sonra sabır ve sebat ile devam et. karşılığını muhakkak alacaksın. ama asla ara verme. asla vazgeçme. asla kopya içerik kullanma. orijinal ol. farkı olan fark atar. aynı olan yerinde sayar.