-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3+1 eve çıktım ama memnun değilim öğrenciyim ve evin heryerinde böğcekfalan var ve eşyalarda kötü 9 ay kontrat yapmıştık şimdi evden çıkabilir miyim aşırı derecede pişmanım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Diş protez
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Evde senden kaynaklı bir hasar olmadıgı surece cıkabilirsin. Varsada depozitondan duser yine cıkarsın
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Kira kontratı kanunen oldukça bağlayıcı bir sözleşme. Önce yaptığınız kontratı iyice bir okuyun. (Kontratlar bazı farklılıklar gösteriyor) Normal şartlarda hiç bir şekilde evden çıkamazsınız. Çıkarsınız ama kirayı en az 3 ay ödersiniz ( 3 ay türkiye de ortalama bir eve kiracı bulma süresi örnek yargıtay kararları var internetten bulabilirsiniz) Evden sorunsuz şekilde çıkmanın iki yöntemi var 1 Eve yerinize kiracı bulmak 2- Evde gerçekten oturulmuyacak sorunların bulunması ki sizin ki de buna yakın eğer gerçekten ev oturulmayacak kötü ise (böcek, nem, duvarların dökülmesi, tesisatlarda giderilemeyen problemler vs. ) evsahibine yada emlakçıya gidin bunu anlatın. İlk olarak anlaşmaya çalışın kabul etmez ise ve gerçekten oturlmaz durumda ise bir avukata gidin unutmayın yasalar ev kiralama hususunda kiracıdan yanadır.
Not: Evsahibi anahtarı alırsa kira sözleşmesinden vaz geçmiş oluyor ( Bu hukuken nasıl ispatlanıyor bu konuda bilgim yok )
Eski bi kiracı
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Evdeki böcekler ile bende zamanında çok uğraşmıştım. Ama zamanla alışıyor insan. :) Ama sözleşme imzaladığın halde çıkabilir misin? Sanmıyorum. Eğer kontratta 9 ay boyunca kira ödemek zorunda olduğuna dair bir bilgi yer alıyorsa o zaman ya o parayı verip çıkarsın ya da mecburen kalırsın.