Repax adlı üyeden alıntı

E-ticaret zor ve zahmetli bir iştir. Yeterli sermaye olmaması durumunda nasıl normal bir dükkan batıyorsa bununda normal bir dükkan işletmekten farkı yoktur. İnternet üzerinde olması sadece müşterileri dükkan zahmetinde kurtarmış olur fakat sistem değişmez. Artı olarak kargo maliyeti yükler. İyi bir operasyon olmadan çok fazla ürün satmanız zor. Kar marjı yüksek ürünler ile tek bir ürüne odaklanmalısınız. Araştırın ve tek bir ürün bulun, onu satın. Pazarcı mantığı ile düşünün.

Tavsiyeleriniz guzel ama tek bir ürün dusunmuyorum. Piyasada surekli modası degisen urunler var. Ben bir urune odaklansam 6 ay sonra artik ilgi kalmasa o urune karsi zaten 6 ayda bu isi ancak ogrenirim tam ogrendim kazaniyorum derken rekabet artar benim karım duser. O yuzden tek urun tehlikeli bence

Ek Olarak:

hosunn adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Eğer çalışmak istediğiniz alan belli ise hosting ve alan adı hizmetinizi verip ürün için toptancınızı Gaziantep üzerinden ayarlayıp sistemi otomatik yapabiliriz fakat sisteme girip siparişleri onaylamanız gerekmekte eğer düşünürseniz bilgi verici ÖM yollayabilirim.

Tesekkur ederim teklifiniz ancak henuz tam olarak satıs yapacagim urunleri belirlemedim su an fikir asamasindayim o yuzden buraya konu actim

Ek Olarak:

yigitcankus adlı üyeden alıntı

incir diye bir yer var oraya bakabilirsin.

incir referans olmadan üye kabul etmiyor.Eger bilginiz varsa guvenililirlik ve kazanci hakkinda bilgi verebilir misiniz ?