Bense senin gibi düşünüyordum, hayatımın hıyarlığıydı. O kadar okuyacağıma bi mesleği daha kısa sürede öğrenir daha iyi kazanırım diye düşünüyordum( gerçi şartlarda bunu gerektiriyordu ama kesinlikle bahane olamaz). Dünyanın en akıllısı senmişsin gibi bir ışık yanıyor ama işin aslı öyle olmuyor . Sonradan eğitime devam edebileyim diye atmadığım takla kalmadı, açıktan hala devam ediyorum, yaşadığım sürece okumaya devam edeceğim, öğrenmek kadar güzel bir şey yok. Diploma işine yaramayacak bile olsa alacağın eğitim işine yaracak

İlla pideci olacaksan bile okumuş pideci ol

Diploma yoksa hayatta yoksun, diplomayı bırak eğitimsizsen ülken için hiç bir hayrın yok, çocuklarına katacağın hiç bir şeyin yok.

Şu an düşündüğün şey hayatının en büyük hatasını yapmak ya da yapmamak. Yapma okuluna bak, eğitimsiz cahil biri olduktan sonra çok para kazansan da bir anlamı yok.

Hem bu kadar dar düşünme pideci nedir allah aşkına 17 yaşındasın, kocaman dünyada sadece ilçende bir pideci mi olmak istiyorsun ? Hayalin bu mu yani ? Yabancı dil öğrenmeyi hayal et dünyayı dolaşmayı hayal et, çok daha büyük hedefler koy istediğin her hedefe ulaşabilecek zamanın var daha 17 yaşındasın .