trankoff adlı üyeden alıntı

Bana sorarsan ben okumaya karşıyım. Ne için okuyoruz ? İleride iş bulabilmek para kazanabilmek için. Şuan iyi bir para kazanabileceksen çalış derim, daha 17 yaşındasın, 1 sene çalış bir bak nasıl oluyor beğenmezsen diğer sene üniversite okursun. Ben hiç okuyupta büyük bir iş adamı yada iyi bir para kazananı görmedim, çünkü devir "torpil" devri. Dünyada parmakla gösterilecek insanlar hep okulu yarım bırakmış, okumamış hayata erken atılmış insanlar. Okuyosun 22-23 yaşına kadar sonra askerlik vs hayatını düzene sokmakla uğraşıyosun ama bu yaşta hayata atılırsan böyle bir sıkıntın olmaz.

Tabi bunları dedim diyede sen beni dinleme hatta kimseyi dinleme, ne geçiyorsa içinden onu seç. Yolunu başkalarına çizdirme, kendin çiz. Ki başarılı bir arkadaşsın okumayı istiyosun, paradan daha önemli şeylerde var hayallerini gerçekleştir, emin ol paradan daha değerlidir hayaller.

daha liseyi bitirmedim yaşım 23 şu anda açıktan okuyorum. üstteki arkadaşın dediği gibi diplomasını alsın ama yine de yapacaksa pidecilik yapsın. ben çok pişmanım askerde iş görüşmesinde her yerde karşınıza çıkıyor