-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Herkese merhabalar çok değerli WmAracı üyeleri. Uzun zamandır eleman olarak çalıştığım internet cafeyi almak düşüncesindeyim. Bundan sonra belki 5 belki 10 yıl daha ayakta kalır internet cafe sektörü fakat pek sağlam bir geleceği olmadığını bende biliyorum bu doğrultuda bu sektörde gelişime açık yani iş yapacak alanlara yönelmek istiyorum. Yani bu sektörde ne yaparak kazanç arttırabilirim ? Fikirleriniz benim için çok önemli...
Sosyal olan her şey.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
İnternet Cafe,
Play Station,
Sıcak soguk içecek,
Tost, hamburger, pizza,
Teknik servis,
Parça satış,
Laptop ve masaüstü PC alım satım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
1- Tercih yapmalısınız ya Play Station ya da İnternet Cafe yani ikisi bir arada yasak eğer yapmak istiyorsanız ikisini ayrı odalarda kapısı olmalı pc ve ps aynı yerde yasak :D Sıcak değil de dolabımız var soğuk içecek satıyoruz yani. Teknik servis format parça değişim, oyun yükleme şarkı atma yazıcı çıktısı vs. yapıyoruz Parça satışımız yok fakat güzel parası var ise burada o işe girişebilirim. PC alım satım yapmıyoruz malesef çok uğraştırıcı bir iş olduğu için.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
internet cafeye devam :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında pc toplama ve satma işine girebilirsiniz her ne kadar zahmetli olsada. İnanın gelirinizi bile sırf oradan gelecek olan parayla 4X'e yükseltirsiniz. Çünki günümüzde toplama bilgisayar almak isteyipte internette destek arayan ve sonuç olarak hüsrana uğrayıp toplayamayan kişiler çok fazla. Bilginizi insanlara hissettirebilirseniz insanlar sizi tercih edebilirler.
Amcamın İzmir'de bir internet kafesi var. Oturma köşesi yemek servisi ve televizyon izleniyor. E-spor maçları açılıyor televizyonda bir yandanda yemek yiyilebilecek puf oturaklar ve küçük masalar var. İnsanlar sırf o alan için bile gelip oturabiliyorlar. Kendim gördüm :)
Dükkanda Oyun cüzdanı makinası var atm gibi değil küçük birşey. Belirli para karşılığında oradan işlem yapılarak fatura+e-pin kodu veriliyor ve oyundaki alışverişini o makinadan yapabiliyorlar kazancı sanırsam makinayı veren firma komisyon kesiyor. Tam bilmiyorum, çoğu kişi o makina için geliyor. Bunlar benim görüp tecrübe ettiklerim amcam sayesinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
devreden neden devrediyor ?
askerlik ?
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam bende cafe açmayı düşünüyorum. Sektör ölüyor diyorlar ama ben tam tersi düşünüyorum çünkü artık oyunların çoğu online ve takım bazlı yapılıyor. Evden de bi yere kadar takım sinerjisi oluyor. İllaki takımla beraber oynamak için cafeler tutuluyor. Ben özellikle eSpor'a odaklanmayı düşünüyorum. Hatta sadece online oyunlar yüklü olacak. Turnuvalar yapıp eSpor sektörüne yeni takımlar çıkarmak istiyorum. Turnuvalarla rekabet olacağından iyi para geleceğini düşünüyorum. Tabi bunun yanında da oyuncu ekipmanları ve epin satışları yapıcam. Yiyecek+içecek'de zaten artısı. Sen bu işin içindesin 20 pc aylık elektrik+internet masrafı en fazla ne kadar oluyor?