lostyazilim
tr.link

ddizin.com Yepyeni Bir Dizin Sitesi Resimli ,ister biz onaylayalım - ister kendiniz onaylayın !!

104 Mesajlar 10.928 Okunma
lstbozum
tr.link

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Valla gayet hoş ve uzun soluklu olduğunu gösteriyor.Bence siteye pozitif bir etki katacaktır.

wmaraci
reklam

ismail02 ismail02 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Fatihaydin adlı üyeden alıntı

Valla gayet hoş ve uzun soluklu olduğunu gösteriyor.Bence siteye pozitif bir etki katacaktır.

Sagolun dizindeki siteler arttikca daha da cok sonuc cikacaktir.bu sayede en iyi siteler 1. Sirada v.s gozukecektir.suan siralama algoritamasi yarim bu hafta icinde bitirmeye caliscagim :)

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

ismail02 adlı üyeden alıntı

Sagolun dizindeki siteler arttikca daha da cok sonuc cikacaktir.bu sayede en iyi siteler 1. Sirada v.s gozukecektir.suan siralama algoritamasi yarim bu hafta icinde bitirmeye caliscagim :)

İlk zamanlarda millet eklemez siz kendiniz site eklersiniz.Site değerlenince millet aylarca eklemek için sıra bekler.Ne yazıkkı Türkiye'de sistem yürümüyor.:D

• Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

İlk zamanlarda millet eklemez siz kendiniz site eklersiniz.Site değerlenince millet aylarca eklemek için sıra bekler.Ne yazıkkı Türkiye'de sistem yürümüyor.:D

6 gün oldu şuan 80 site eklendi hocam :) alexa 1.5m global , 15k da tr sırada :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

6 gün oldu şuan 80 site eklendi hocam :) alexa 1.5m global , 15k da tr sırada :)

Olumsuz anlamda söylemedim.Bizim insanlarımız bu tarz Türk sitelerini değerlendirmek güçlendirmek için elini taşın altına koymuyor.Yabancı sitelere baktığımız zaman adamların en dandık blog adresi bile cuzi bir iş görüyor.Bence bu tarz konularda çok geri kalıyoruz.

• Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Olumsuz anlamda söylemedim.Bizim insanlarımız bu tarz Türk sitelerini değerlendirmek güçlendirmek için elini taşın altına koymuyor.Yabancı sitelere baktığımız zaman adamların en dandık blog adresi bile cuzi bir iş görüyor.Bence bu tarz konularda çok geri kalıyoruz.

nedemek istediğinizi anladım zaten hocam :) günde 10-15 tane şuanlık site ekleniyor 1 yıl sonra acaba değerlenirmi bu site :)

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

nedemek istediğinizi anladım zaten hocam :) günde 10-15 tane şuanlık site ekleniyor 1 yıl sonra acaba değerlenirmi bu site :)

Valla isim olarak bile akılda kalıcı bir site eğer sabırlı olursanız bu dizin patlama yaşar.Şuan google kaliteli dizin sitelerine çok önem veriyor.Bence sonuna kadar ilerleyin bu yolda.Kendinizde site ekleyin içerik artsın.Süper bişey olacak zamanla görecez.Büyüdükten sonra 1 2 arama motoru ile anlaşma yaptınızmı tadından yenmez :)

• Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Valla isim olarak bile akılda kalıcı bir site eğer sabırlı olursanız bu dizin patlama yaşar.Şuan google kaliteli dizin sitelerine çok önem veriyor.Bence sonuna kadar ilerleyin bu yolda.Kendinizde site ekleyin içerik artsın.Süper bişey olacak zamanla görecez.Büyüdükten sonra 1 2 arama motoru ile anlaşma yaptınızmı tadından yenmez :)

inş hocam 1 yıllık parasını peşin ödedim 1 hafta şu arama motorunu tam ayarlarsam dahada iyi olur gibi ayrıyetten sizce kategori ikonları klasor onları değiştirip her kategoriye uygun ikonlarmı koysam sizce ?

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
[QUOTE=ismail02;1586009]inş hocam 1 yıllık parasını peşin ödedim 1 hafta şu arama motorunu tam ayarlarsam dahada iyi olur gibi ayrıyetten sizce kategori ikonları klasor onları değiştirip her kategoriye uygun ikonlarmı koysam sizce ?[/QUOTE

Aşırıya kaçmassa çok hoş olabilir.Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlık-chat-sohbet tarzı bi kategori bulamadım.Bu tarz siteler baya fazla günümüzde,eklenmesinde fayda olacağını düşünüyorum.Görmediysemde affola...

• Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

[QUOTE=ismail02;1586009]inş hocam 1 yıllık parasını peşin ödedim 1 hafta şu arama motorunu tam ayarlarsam dahada iyi olur gibi ayrıyetten sizce kategori ikonları klasor onları değiştirip her kategoriye uygun ikonlarmı koysam sizce ?[/QUOTE

Aşırıya kaçmassa çok hoş olabilir.Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlık-chat-sohbet tarzı bi kategori bulamadım.Bu tarz siteler baya fazla günümüzde,eklenmesinde fayda olacağını düşünüyorum.Görmediysemde affola...

yeni oldugu için site eksik kategori olabilir sohbet kategorisi ekledim şimdi

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al