KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Arkadaşlar merhaba,
Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapmak için başvuruda bulundum. Başvurum kabul edildi ve kayıt hakkı kazandım. Kaydımı yaptırdım ve okula öğrenci numaramın ne zaman çıkacağını sordum.
Bayramdan sonraki hafta gibi bir cevap aldım, bayramdan sonraki hafta bugün itibari ile bitti fakat sistemden TC kimlik numaram ile öğrenci numaramı sorguladığımda hiçbir sonuç çıkmıyor.
Bana derslerime girebileceğimi söylediler fakat öğrenci numaram olmadan hangi dersi alıp hangi dersi almadığımı görmem imkansız. Bu durumda derslere girmem saçma olacak.
Çünkü diğer okulda aldığım derslerin birçoğu bu dönem yeni okulumdaki derslerle aynı ve aynı dersler olduğu zaman yatay geçişlerde muaf durumu oluyor.
Öğrenci numaramın ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan ya da merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapıp bu evrelerden geçen tecrübeli bir arkadaş ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir mi rica etsem?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben de aynı durumdayım ve bunu bölümün öğrenci işlerinden veya başkanından başkası bilemez.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kayıt olduğunuz zaman öğrenci işleri direkt o numarayı vermesi lazım. zaten sadece son 2 hane farklı oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Benim ders programım açıklandı. Geçen seneden aldığım ancak şu an geçtiğim okuldaki öğrencilerin yeni aldığı dersler var. Ben onlardan muaf olacağım için o dersleri almayacağım muhtemelen ama yine de sorun olmaması için tüm derslere devam edeceğim. Henüz ders seçimi bile yapmadım. Sen de en azından işler yoluna girene kadar aksatmadan tüm derslere devam et bana sorarsan.