lostyazilim

Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş ve Öğrenci Numarası (Yardım Konusu)

11 Mesajlar 1.316 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Arkadaşlar merhaba,

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapmak için başvuruda bulundum. Başvurum kabul edildi ve kayıt hakkı kazandım. Kaydımı yaptırdım ve okula öğrenci numaramın ne zaman çıkacağını sordum.

Bayramdan sonraki hafta gibi bir cevap aldım, bayramdan sonraki hafta bugün itibari ile bitti fakat sistemden TC kimlik numaram ile öğrenci numaramı sorguladığımda hiçbir sonuç çıkmıyor.

Bana derslerime girebileceğimi söylediler fakat öğrenci numaram olmadan hangi dersi alıp hangi dersi almadığımı görmem imkansız. Bu durumda derslere girmem saçma olacak.

Çünkü diğer okulda aldığım derslerin birçoğu bu dönem yeni okulumdaki derslerle aynı ve aynı dersler olduğu zaman yatay geçişlerde muaf durumu oluyor.

Öğrenci numaramın ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan ya da merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapıp bu evrelerden geçen tecrübeli bir arkadaş ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir mi rica etsem?

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Ben de aynı durumdayım ve bunu bölümün öğrenci işlerinden veya başkanından başkası bilemez.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

İsa adlı üyeden alıntı

Ben de aynı durumdayım ve bunu bölümün öğrenci işlerinden veya başkanından başkası bilemez.

Öğrenci işlerini aradım İSA hocam. Bana verdikleri tepki şu oldu: "Siz derslerinize girin, öğrenci numaranız halledilir."

Derslerime gireyim girmesine de, öğrenci numaram yoksa ben hangi dersi aldığımı nasıl bileceğim. Sistemde aldığım dersleri görmem gerekiyor ki derse gireyim. Yoksa neyin dersine gireceğimi nereden bileyim ben.

Çok saçma bir yönlendirme yaptılar sizin anlayacağınız.

Siz sordunuz mu peki? Belki size benden daha farklı bir cevap verirler. Eğer sizinde öğrenci numaranız yoksa bekleyeceğiz sanırım.

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
kayıt olduğunuz zaman öğrenci işleri direkt o numarayı vermesi lazım. zaten sadece son 2 hane farklı oluyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

kayıt olduğunuz zaman öğrenci işleri direkt o numarayı vermesi lazım. zaten sadece son 2 hane farklı oluyor.

Bizim kaydımız normal kayıtlardan geç oluyor. Bundan kaynaklı olarak hemen çıkmıyor öğrenci numaramız. O dediğiniz normal kayıtlarda oluyor.

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Bizim kaydımız normal kayıtlardan geç oluyor. Bundan kaynaklı olarak hemen çıkmıyor öğrenci numaramız. O dediğiniz normal kayıtlarda oluyor.

Allaha bin şükür konu başlığını okuyabiliyorum.

başka okullar verebiliyorsa hepsi verebilir. ancak öğrenci işleri yoğun olduğu için sallamış olabilirler.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

Allaha bin şükür konu başlığını okuyabiliyorum.

başka okullar verebiliyorsa hepsi verebilir. ancak öğrenci işleri yoğun olduğu için sallamış olabilirler.

Bencede sallıyorlar, yoksa bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi.

Okuyabildiğinizi biliyorum hocam, direkt vermesi lazım dediğiniz için tekrar ettim sadece.

Nasıl bir yol izlememiz gerektiği hakkında bir fikriniz var mı peki?

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Benim ders programım açıklandı. Geçen seneden aldığım ancak şu an geçtiğim okuldaki öğrencilerin yeni aldığı dersler var. Ben onlardan muaf olacağım için o dersleri almayacağım muhtemelen ama yine de sorun olmaması için tüm derslere devam edeceğim. Henüz ders seçimi bile yapmadım. Sen de en azından işler yoluna girene kadar aksatmadan tüm derslere devam et bana sorarsan.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

İsa adlı üyeden alıntı

Benim ders programım açıklandı. Geçen seneden aldığım ancak şu an geçtiğim okuldaki öğrencilerin yeni aldığı dersler var. Ben onlardan muaf olacağım için o dersleri almayacağım muhtemelen ama yine de sorun olmaması için tüm derslere devam edeceğim. Henüz ders seçimi bile yapmadım. Sen de en azından işler yoluna girene kadar aksatmadan tüm derslere devam et bana sorarsan.

Ders programı okulun panolarında asılı oluyordu sanırım. Sınıfınızı nasıl öğrendiniz peki. Numara olmadan sınıf öğrenilebiliyor mu?

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Ders programı okulun panolarında asılı oluyordu sanırım. Sınıfınızı nasıl öğrendiniz peki. Numara olmadan sınıf öğrenilebiliyor mu?

Sınıfla numaranın bir alakası yok hocam. Siz pazartesi gidip ders saatine doğru arkadaşlarınızı veya hocalarınızı bulun. Gerisi çorap söküğü gibi gelir :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al