Banda da akbank direck kart ile olmuştu. Paypalı arıyorum diyorki akbankda sorun - ankbank a soruyorum , diyorki bizde sıkıntı yok :D
bugün ininal kart aldım geldi paypala eklemeye çalıştım, dediki ekleyemiyoruz. gittim para yatırdım 10 tl. geldim yine denedim oldu :). kartında para varmı ?
bugün ininal kart aldım geldi paypala eklemeye çalıştım, dediki ekleyemiyoruz. gittim para yatırdım 10 tl. geldim yine denedim oldu :). kartında para varmı ?
onu bende düşündüm gittim bugün 10 tl yükledim ama sonuç yine aynı...
Ek Olarak:
ön ödemeli kartlar artık yüklenemiyor, bende ön ödemeli kartları paypala ekleyip kullanıyordum malesef 1 değil 3 değil 5 değil bi sürü kart denedim ininal yüklenmiyor. Yüklü miktarda bakiyede olsa yüklenmiyor, ininal kartı başka bi sanal alışverişte yada markette değerlendirin üstad
abi valla nedir bu çektiğimiz ya 18 yaşındayım kredi kartı alamıyorum ve zaten almak falanda istemiyorum böyle oluncada internetten kazandığım paraları alışverişte kullanamıyorum ya... onaysız paypal da parayı banka hesabımıza alabiliyorsam öyle alıp ininal a yükleyip öyle kullanıcam ama eğer ki o da yoksa vay halime :o