lostyazilim
tr.link

CSS Ortalama ve Hizalama Sıkıntısı

5 Mesajlar 1.163 Okunma
acebozum
tr.link

monelogg monelogg <> Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, responsive basit bir tema yapmaya çalışıyorum ama CSS ile ilgili yine sıkıntı çıktı, dosyaya resim ekledim ve açıklama yaptım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İndirme Bağlantısı:
https://app.box.com/s/8k7iw4q011kiwr0ezvu6dfrgz4rltwgd

wmaraci
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Div isimlerine hem ingilizce hem türkçe yazarak karmaşık bir hale getirme bence türkçe karakter sorunu çıkartmıyacak şekilde kullanmaya çalış ayrıca basit bir psd dosyasını html ve css dökmeyi secersen daha hızlı pratik yaparak devam etmiş olursun responsive tasarım konusunda forumda Tayfun Guler arkadaşımızın hemen hemen her hafta 1 videosu var onu takip edebilirsin html css bitince wp entegre yapıcak ardından Tayfun Guler paylaştıgı son video buradan yotube kanalın abone olarak takip edebilirsiniz sorularınızda da yardımcı olucaktır eminim https://wmaraci.com/forum/html-css-xml/psd-to-html-css-egitim-seti-index-kismini-kodladik-4-a-276734.html iyi Çalışmalar Başarılar

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Div isimlerine hem ingilizce hem türkçe yazarak karmaşık bir hale getirme bence türkçe karakter sorunu çıkartmıyacak şekilde kullanmaya çalış ayrıca basit bir psd dosyasını html ve css dökmeyi secersen daha hızlı pratik yaparak devam etmiş olursun responsive tasarım konusunda forumda Tayfun Guler arkadaşımızın hemen hemen her hafta 1 videosu var onu takip edebilirsin html css bitince wp entegre yapıcak ardından Tayfun Guler paylaştıgı son video buradan yotube kanalın abone olarak takip edebilirsiniz sorularınızda da yardımcı olucaktır eminim https://wmaraci.com/forum/html-css-xml/psd-to-html-css-egitim-seti-index-kismini-kodladik-4-a-276734.html iyi Çalışmalar Başarılar

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, başta kendim sıfırdan yazıyordum fakat bir süre sonra çok vakit kaybı olmaya başladı ve bazı yerleri bulduğum temalardan kopyaladığım yerler (mesela div üst ve alt kısımları) oldu. Bu yüzden ortaya karışık bir şeyler oldu. PSD to CSS'ye aslında bilerek bulaşmadım çünkü photoshop yok. :) İndiremiyorum da, ama Tayfun Erbilen'in videosuna baktım. Photoshop kullanmadan da bir şeyler yapılabilir gibi. Tayfun Güler'in kaynak dosyasından faydalanmıştım biraz, ona da bakarım. Tekrardan teşekkürler, size de iyi çalışmalar.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
kendımde html vs css cok asırı bılgı sahıbı degılım ancak bılgım var bu konuda skype ekle ıstersen ızlemen ıcın vıdeo ve bazı seylerde yardımcı olabılırım photoshop yerıne fıreworks kullanabılırsın daha kolay calısır ps ınde temayı kendın cızersın kolay zaten cok basarılı bırsey yapmana gerek yok elın alısınca zaten psd lerı kolay dokersın css e skype adresım profılımde var

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

kendımde html vs css cok asırı bılgı sahıbı degılım ancak bılgım var bu konuda skype ekle ıstersen ızlemen ıcın vıdeo ve bazı seylerde yardımcı olabılırım photoshop yerıne fıreworks kullanabılırsın daha kolay calısır ps ınde temayı kendın cızersın kolay zaten cok basarılı bırsey yapmana gerek yok elın alısınca zaten psd lerı kolay dokersın css e skype adresım profılımde var

Eyvallah hocam, eğer çok zorlayacak bir konu olursa yardımınızı isterim, fireworks'ü bilmiyordum, fireworks'e de bakacağım fırsat bulunca. Allah razı olsun hocam.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al