-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Süperonline ile 24 ay taahüt yaptım, düzgün hizmet alamadığım için hizmeti iptal ettirmek istedim cayma bedeli çıkardılar.
Sözleşmeyi mail atmalarını istedim 10 gün oyalayıp mail atamadılar, en son arayıp arşivlerimizde yok isterseniz hizmeti iptal ettirebilirsiniz cayma bedeli ödemeden dediler.
O an iptal ettirin yoksa çok uzuyor.
Tabi bu olay buradaki süperonline iş ortağı olan firmanın sözleşmeleri arşivlememesinden kaynaklanmakta.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
her zaman dediğim gibi uzak durulacak firmalar , hizmet alamadığınızı kanıtlamanız lazım tüm konuşmalar vs vs işiniz tüketici mahkemesinde hizmet alanında
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
***** den memnun değilim fakat adsl olunca diğer firmalarda aynı o yüzden mecburen kalıyorum ***** de.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Fiber konusunda çok şanssızım zaten fiber kutusu evimden 50 metre öteden fakat benim evimde fiber yok
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam alt yapı ************ un alt yapısı bu yüzden 2 büyük firma da alt yapınızda sorun var şeklinde kaçıyor. Türksatın kendi kablo hattı olduğu için muhatap da türksat oluyor.
Firber için de tüm firmalar ************un alt yapısını kullanıyor, fiber hızlı olduğu için sorun az.
Ve ben şehir merkezinde yaşıyorum, şehir merkezine 150-200 adım mesefede evim.
Hizmette sorun şu şekilde;
16mbps satmak.
hattınız desteklemez diye 4 mbps ile sınırlandırmak.
bana ilk başta zaten sizin bölge 4 mbps destekliyor deseler ben bunun bilincinde satın alırdım, ama bu bilgi verilmedi.