9 taksitle ürün aldığımızda illa 9 ayda mı ödemek zorundayız? 5 ay ödeyip sonra kalanının tamamını ödeyip kartı iptal edebilir miyiz?
otomatik ödeme nasıl oluyor. ziraat banka kartı x kredi kartına otomatik ödeme bağlayabiliyor muyuz?
ben pazartesi başvurcam 1300tl ürün alıp 9 taksit yapacağım. sonra hiç kullanmayacağım. 1 lirada olsa bu aşamada faiz ödermiyim 9 ay içinde?
kaç gün sonra kart elime geçer?
otomatik ödeme nasıl oluyor. ziraat banka kartı x kredi kartına otomatik ödeme bağlayabiliyor muyuz?
ben pazartesi başvurcam 1300tl ürün alıp 9 taksit yapacağım. sonra hiç kullanmayacağım. 1 lirada olsa bu aşamada faiz ödermiyim 9 ay içinde?
kaç gün sonra kart elime geçer?
Taksite bağladığınız ürünü, bankanız direk satıcıya ödeme olarak geçiyor zaten, sonrasında sizden ücreti temin ediyor. Bankanızın bu konu hakkında ki tutumunu tam olarak bilmiyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşmenizde yarar var, Otomatik ödeme için talimat vereceğiniz firmaların hesap numaralarını bankanıza belirtmeniz gerek dilerseniz, direk bankaya giderek form doldurabilir, dilerseniz telefonla müşteri hizmetlerinden konu hakkında yardım alabilirsiniz. Küçük miktarlı bir faiz ödemeniz söz konusudur.