Ozi adlı üyeden alıntı

Hesap işletim ücreti olsun diğer ücretler olsun olmayan banka öneriniz var mı?

Üzgünüm neredeyse Türkiye kaynaklı çoğu banka bu ücretleri temin ediyor.

Ek Olarak:

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam benim sorum şu şekilde. Birisi Türkiye Finans biri de Finans bankalarından 2 tane kredi kartım vardı. İşler iyi gitmedi bunları ödeyemedik. Neyse işleri düzeltip borcları kapattık sıfırladık. Bu arada TürkiyeFinans ile hacizlik avukatlık olduk. Neyse tüm borcları sıfırladım. Türkiye Finansbankın kart iptal oldu ama Finans bankın kartı hala kullanıyorum.

Sorumuz şu. Bir kere bir banka ile avukatlık olunca kara listeye girme olayı varmış. Kara listeye giren 5 sene asla kredi çekemez kart kullanamazmış falan.

Ama benim finansbanktan 600 liralık kredi kartım var. Ve bana 500 liralık bir kredi limiti vermişler.

Ben bu halde kara listeye girmiş olabilir miyim ?

Böyle birşey var mı ? Kara liste ?

Eğer böyle bir duruma düştüysem nasıl kart kullanıyorum hala ?

Kredi limitimi arttırmak için ne yapmalıyım. Dükkan açacağım. Üzerime dükkan olması bankada bir miktar paramın bulunması falan bu kredi limitimi etkiler mi ?

Özetle şuan nasıl kredi limitimi ve kart limitimi arttırabilirim ?

Teşekürler.

Avukatlık olduğunuz bankanın kartını halen kullanıyor iseniz, kara listeye düşmemeniz gerek ama bu konuyu sizin için ayrıntılı olarak araştıracağım, Ne kadar bir süre içersinde avukatlık veya icralık olduğunuzu pm atarsanız tam bir şey söyleyebilirim.

Teminat göstereceğiniz mal varlığınız ne kadar fazla ise, o oran üzerinden kredi çekebiliyrsunuz.