LikeSend adlı üyeden alıntı

Şu videoda ki asker ya da polis olsaydı video sonrası bir kaç saat içinde iç savaş çıkardı, tüm ülke halkı sokağa dökülürdü.

lukama hangi dünya da mesela ? Taliban kontrolünde ki dünya mı ışid kontrolünde ki dünya mı ? Uygar hiç bir devlette bunu yapamazsın, devlet yapsa gelişmiş toplumlar da şu duruma halkı tepki gösterir karşı gelir. İple bağladıklarına göre bomba kontrolü de yapmışlar, araçla sürükleyerek küfürler ederek şehirde böyle dolaştırıyorlar. Amaç nedir terörle mücadele mi tahrik mi ?

SefaUygun Ailesi tarafından bu görüntülerin video ve fotoların kullanılmaması istenmiş, bence sende görseli kaldır. Gören zaten gördü internette varlığını sürdürmesin.

Ahmet Davutoğlu da açıklama yapmış

"Bu olayla ilgili hukuki ve idari soruşturma için gerekli talimatlar verilmiştir. Bu son derece yanlış tavırlar her şeyden önce hukuk devleti kuralları içerisinde canlarını tehlikeye atarak terörle mücadele eden, bunu yaparken de bir tek sivilin bile zarar görmemesi için azami dikkat gösteren, bölge halkının güvenliği için gece gündüz görev yapan emniyet teşkilatımız tarafından kabul edilemez.

Terörle yürüttüğümüz mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken, hukuki zemini ve meşruiyeti aşındırmaya yönelik bu tür davranış ve tutumlara müsamaha göstermeyeceğimizi milletimize taahhüt ediyorum. Türkiye, terör örgütünün her türlü barbarlığına karşın, terörle mücadelesini hukuk içinde yürütecektir."


Youtube da arat bakayım Israil ve Amerikan askerlerinin ceset bomba kontrolünü neler göreceksin. Tabi savunuyor değilim bu durumu ama bu gibi durumlar tüm dünyada mevcut.