lukama adlı üyeden alıntı

Askeri bilgisi olmayan bunu vahşet sayar ama tüm dünyada rutin kontrol olarsk geçer. Ölü teröristin üzerinde bomba gibi şeyleri kontrol etme amaçlı böyle uygulamalar yapılmakta. Hatta daha kötü uygulamalarda mevcut cesete roket atma vs gibi

Askeri bilgisi olmayan demissiniz ben suan vatani gorevimi yerind getiren ve yaralandigim icin hava degisiminde olan bir askerim. Bilgim var ve yapilan insan haklari yasalarina aykiridir tum dunyada aksini iddia etmek imkansizdir lutfen at gozlukleruni cikarin. O adam vatandas ve heleki sizin deyiminizle terorist olsa bile yasalar o sekilde yapilmasini izin vermiyor bos bos bilmeden konusmayiniz.

Ek Olarak:

AnılZengin adlı üyeden alıntı

Doğuda görev yapan askerlerin psikolojilerini de baz almak lazım. Biz burda evimizde pijamayla rahat rahat otururken ve bunu yanlış bulurken, her dakika ölümle burun buruna olan, her dakika sırtından vurulma ihtimali olan askerlerimizin böyle bir hareketi onlara göre doğru olabilir. Ben askerlik görevimi henüz yapmadım yapan abilerim elbet mevcuttur forumda. Askeri hiyerarşiyi görmüş geçirmiş ve yaşamış birileri bu konuyu daha iyi anlayacaktır.

Böyle bir durum gerçekten utanç verici, asla doğru bulmuyorum.

Bu bir savunma olamaz allahuni seversen hocam paikolojileri bozuktur nedir. Psik sorunu olan asker evine gonderilmelidir. Ne isi var askerde. İlk yorumumda asker oldugumu da belirtim