Yıl olmuş 2015, hala Türkiye Cumhuriyeti'nin o bölgeden ayrılması durumunda o bölgenin Kürtlere kalacağını ve adının Kürdistan olarak değiştirileceğini zannedenler var.
O bölgede PKK, PYD, IŞİD falan sadece ve sadece kukladan ibaretler. Kürtlerle alakası yok.
Ama işte zaman her şeyi açığa çıkarırlar diye boşuna demiyorlar. Sabır diyoruz, sadece sabır. O bölgenin temelde kendilerine ait olduğunu düşünenler kartlarını açık olarak oynadıkları zaman ben bu "Kürdistan" diye kafa ütüleyenlerin nereye kaçacaklarını gerçekten merak ediyorum. Kürdistan diye her şeyi savunan PKK'nın kendilerine ait tek bir şey olmaması bile birazcık ipucu veriyor aslında. Silah aldığı ülkeler zannedersin ezelden beridir kürt aşığı da bu yüzden onları silahlandırıyor.
Bakalım birgün şu Kürdistancı PKK kendi silahını üretebilecek hale gelsin, onları ilk kim yok ediyor göreceğiz.
Cesede gelince, ben terörist cesedine saygı duymam. Yanlış anlamayın savaş anında düşman cesedine bile saygı duyar gerekirse kendim gömerim. Çünkü bir savaş anındasınızdır ve onunla aynı konumdasındır. Tamamen onurlu/gururlu bir mücadeledir. Fakat evinde yatanları gelip öldüren, doğrudan savaşa girişmeyip sağda solda saklanıp tuzaklar kurup ülke bütünlüğünü bozan ve bunu yaparken de "Türkiye Cumhuriyeti kimliği" taşıyan kişiye saygı duymam. Vatan hainidir bu ve asılıp cesedi günlerce sokak ortasında kalmalıdır bile.