WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar hepinize merhaba. Benim sorum su ikariam, klanlar, travian gibi oyunlar var. Bunlari bilmeyeniniz yoktur diye dusunuyorum.Bu oyunlar nasil yapiliyor?. Bende bu oyunalrdan travian var mesela bunu orta dunya olanini yapmak istiyorum yani cuce-elf-insan olacak.benim projem bu bunlari yardimci olabilecek olan varmi?yada anlatacak.Grafikerim karakterleri vs cizebiliyorum sorun yok.Ama kodlamak sorun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Zaten asıl mesele kodlamak değil mi hocam projeniz için size destek olabilecek yazılımcı arayabilirsiniz bence forumda. Ama var olan bir projeyi değiştirmek yerine bambaşka bir oyun sunmak daha başarılı olacaktır zannımca.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun CSS Ile Çizimleri Şekillendirmek :D Yapabilirsen Ben Back-Endde ELimden Geliğince Yardımcı Olurum . Bende Bir Browser Oyun Geliştirmek İstiyoum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Üniversiteden mezun olurken tez olarak ikariam-travian karışımı basit düzeyde kodlamıştım. Yanılmıyorsam tasarımı ve kodlaması yaklaşık 3 ay sürmüştü o şartlarda ve 400 sayfa kod çıkmıştı ortaya :) En zor kısım ise algoritmik olarak savaş mekanızması (savaşı kim yenecek kaç asker kalacak vs).
Maliyet olarak güzel bir miktar tutar gibi geliyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cizimlerini merak ettim referans atabilir misin?
Mahsen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zamanında Thecrims gibi bir oyun yapmıştım. Bilgisayarım çalınınca umudum da gitmişti :S Mafia tarzı oyunlar çok tutuluyor. Özellikle Türkiye uyarlamalı ve siyaset vurgulu bir mafia oyunu süper olur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
10 yıl önce palantis.com'da oyuncuydum. Oyun hâla mevcut. Girip inceleyebilirsiniz.