Caesar adlı üyeden alıntı

Siz oturduğunuz bilgisayar kuoltuğundan kurtlar vadisi hayranı savaş sevici cocuklar olabilirsiniz. Evet cocuklar diyorum çünkü çoğunuzun askerlik bile yaptığını sanmıyorum.

Savaş kötü birşeydir, savaş zordur.

Türkiyede yapılan 2 ankete göre şöyle sonuçlar ;

1. Türkiye ordusu her ne şekilde olursa olsun PKK ile savaşmalı mıdır? (Barış olmayacak)
Evet: %80
Hayır: %20

2. Bu şartlar altında oğlunuzu askere gönderir misiniz.
Evet: %4
Hayır: %96

Aynı şu konudaki gibi oturduğunuz bilgisayar başından devlet millet kurtarmak kolaydır. Nasılsa kurşunlar size yönlü değil.

Savaş ve savaş suçları ahlaksız şeylerdir. O rada yerde sürünen adamın PKKlı olması yada ingiliz olması hiç birşeyi değiştirmez. Yapılan kesinlikle kalleşce bir eylemdir.

Türk ve türk ordusunun geçmişe dayanan çok büyük zaferleri ve tarihi vardır. Bu tarihe sahip bir ordunun içerisinde yer alan asalak bir kaç kişinin böyle hareket yapması kesinlikle kabul edilemez.

Bu arada savaş seviciler size sesleniyorum. Ellerinizi klavyenin üstünden yavaşca çekin. Hadi doğuya gidiyoruz PKK ile savaşcaz deseler, dur abicim daha sütümü içmedim siz gidin ben ilk otobüsle geliyorum diyeceğinden de eminim.

Saygılar.

Asıl böyle diyenlerin pek çoğu savaştan kaçacak. "Yhaa ama biz savaş istememiştik ki ühüü" diyecekler. Söylediğiniz anket nerede yapılmış çok merak ettim doğrusu. Bu ülkenin ölüsü bile öyle bir durumda üzerine düşenin fazlasını yapar.

Ortada savaş yok. Ortada kalleşlik var, hainlik var. Önce bunu bir idrak edelim.