-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
Merhabalar gecengün yine buna benzer bir konu acmıstm ve sonucu banla bitti.Olsun sonucta bu işi hayrıma yapıyorum 11 yıl sonunda bu programı yaptım tüm bilgi birikimdir bu program..
program neyapıyor: Paylasım yapılan tüm sitelerin paylasımlarını saniyede indexletip googlede 1.sayfaya cıkartıyor.Alexa degerinizi otamatikman düşürerek sitenizi kalitelilestiriyor.Tamamen Google Alt tabanlı oldugu için ban yeme sansınız yok.Örnegin benim diger adımda google bota emir veren adam ve söyledigim her emri google bot aynı saniyede yerine gerir..Bu yaptıgım işlemler ne pingleme nede imlemedir.Tamamen programımın basarısıdır
Seo gibi uzun süreli degildir.Sonucta seo yapıldıgında birsiteye en az 3 ay beklemelisiniz ki seo tutmalı.Bende butür işlemler yok hersey saniyeyle ölcülür.
Referans filan sitemiyorum artık benim referansa ihtiyacım yok ben markayım kendi dalımda..Hayrıma yapacagım indexletme işlemlerini bana pm atabilirsiniz veya sitenizi yorum yoluyla yazabilrisiniz.Sitenizdeki hangi konun indexlenmesini istiyorsanız o konunun linkinide atabilirsiniz saygılarımla keyifli forumlar dilerim..
4 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
oLcY
Domain Avcısı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makinist
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mesajım bulunsun hocam.Yardım isteyebilirim ilerleyen günlerde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valahi merak ettim hocam şuan işteyim akşam eve geçince tekrar bakayım konuya.
1 kişi bu mesajı beğendi.