Doxan9 abim ben çok zor bir durumdayken karşılıksız baya yardımcı olmuştu :) unutmadım abi yardım ettiklerinde unutmamıştır herhalde.

AhmetYılmaz ilk para kazanmamı sağlayan gaz veren, konusunun altında bir çok şey öğrenmemi sağlayan bir başka arkadaşım. O ilk sayfa nedir 1. sırada olmalısın demese seo mantığı hakkında ufkumu açmasa belki ben de 3 kuruşa tırmalayıp duracaktım

Logomu ücretsiz yapan bir arkadaş vardı ama pmleri sildiğimden asla onu bulamadım ona bir teşekkür borcum var :)

Ziya10 wp kurmayı bana ilk öğreten kardeşim, web sitesi nedir nasıl kurulur bilmezken a dan z ye sıkıla bunala bana o öğretmişti :) ama ben de ona güzel bir para kazanma yolu göstererek karşılığını ödemeye çalıştım :) hala para kazanıyorsam Ziyanın sayesinde kazanıyorum, ayrıca bu foruma üye olmamı sağlayan beni bu forumla tanıştıran da o dur :)

lonely2134 ilk backlinkimi forumdan veren arkadaş :D backlink nasıl alınır ilk tarifi bana o yapmıştı

irfan09 blackhat seo giriş 101 sayesinde öğrendim, cesaret verdi ve cebimde 5 kuruş yokken parayla satın alınamayacak şeylere veresiye ulaşmamı sağladı :) para kazanmama vesile olan 5 insandan biri de kendisidir. Bir kaç yılda ulaşılabilecek seviyelere bir kaç günde ulaşmamı sağladı sayesinde işlerin nasıl yürüdüğünü öğrendim

rezcaxu herife 250 liraya site sattım alıp işi bıraktı ben artık buradan kazanıcam dedi, bana da cesaret verdi ve para kazanmamı sağlayan domaini ona sattığım sitenin parasından son kalan 50 lirayla almıştım :) ayrıca ilk arabamı alırken para lazım dediğimde hiç yüz yüze görüşmediğimiz halde 4k borç vermişti

Burada isim isim yazılamayacak kadar çok kişiyle karşılıklı yardımlaşmışızdır.