Arkadaşlar neresi güzel hit ben anlamadım açıkcası? 350 özgün içerik günlük 800-900 hit bence çok düşük bir oran.
İçerikleriniz seo ya uygun mu?
İçeriklerin ve sitenin seo ayarları nasıl yapıldı ? Yapıldı mı?
Seo için neler yapabilirsiniz: Kaliteli backlinkler almaya bakın. Sosyal medyayı kullanın dikkat çekici bir içeriğinizin facebook tan reklamını verin.
Siteniz için bir kaç tane paravan oluşturun ve bu paravanlarda özgün olsun. Paravan ağlarınız direk sitenize değil başka paravanlara ya da başka link kaynaklarına gitsin en son asıl sitenize gelsin. Bunu düzgün yapan seo paketleri varsa alabilir siniz uğraşmak istemezseniz.
Site içeriğinizle ilgili güncel içerikler girin ve bu içerikleri de yine facebook twitter gibi sosyal medya da paylaşın.
9 aylık site için 350 içerik bana az geldi yani 100 kelimeden günde 5-10 içerik girebilirsiniz ki bu da 2-3 ayda ancak dediğiniz sayıya ulaşır. Bu durumda sitenizi sürekli güncel tutmadığınızı ya da kısmi güncel tuttuğunuzu varsayıp daha çok güncel içerikler girin derim. İçeriklerin kelime sayısı da 100 olarak değil de 250 gibi bir standartda olsun adsense için genelde bu kelime sayısı iyidir.