-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle şunu soyliyeyim, verebileceğim para çok değil .Zaten çok basit bir tema istiyorum.
Temada istediğim özellikler :
Gayet sade ve beyaz ağırlıkta olacak
Sadece adminler soru sorabilecek
Kullanıcılar için kredi sistemi olacak ve her soruya cevap verişlerinde belli bir miktar kredileri azalacak.
Kullanıcılar her soruya 1 kez cevap yazabilecek , ve cevaplar degistirilemeyecek ya da silinemeyecek.
Ana sayfada sorular gözükecek.Ana sayfa düzeni şöyle : ortada sorular gözükecek, sağ ve sol taraflar boş olacak(beyaz) üst tarafta (bannerin üstü) profil linkleri filan yer alacak.
Böyle yazınca uzun oldu ama istediğim sadece adminlerin kullanıcılara soru sormasi ve her kullanıcının en fazla 1 cevap yazabilmesi gerekiyor sadece.
Dediğim gibi fazla bir ücret de veremeyeceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
93, (%98)
özel olarak tasarlanması lazım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@CenkOnsoy var forumda o size yardımcı olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Yardımcı olabilirim evet, etiket için teşekkürler. Acaba var olan sistemlerden denediniz mi yoksa tamamen yeni bir tema mı istiyorsunuz?
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kredi sistemi diyorsunuz her soruya 1 cevap diyorsunuz bunların temayla ilgisi yok,
tasarım konusunda bir şeyler yaparım fonksiyonel kısmı ilgili bir yazılımcıya yaptırırsınız.
5 tlye hallederim, görüşmek isterseniz skype imzada..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam dediğinizi gibi bi temayla alakalı birşey degil mesala hazır sistemdende edilebiilir sıfır yazılımlada ama sizin aklınızda tahmin ediyorum en fazla 150 200 gibi rakam vardır sadece tema fiyatları okadar oldugundan böyle bi sistem themeforesten codecanyondan bile alsanız en assaga 50 dolar rakamı vardır yani suan dusunmeniz lazım o dediğiniz yazılımdan soru cevap sisteminden bende aldım tutmadıgından dolayı proje kösede kaldı anlıycagınız fazla para veremem diyonuzda eger tutturcagınız sistemden alcagınız kazanc alcagınız script veya temanın zararını kurtarır diye dusunuyorum ve emin olun piyasayı öldurmeyin tafsiyemdir iyi gunler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ücret fazla veremeyeceğim dediğiniz için amcak hazır bir tema veya Q2a gibi bir sistemle yola çıkabilirsiniz maalesef.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com