lostyazilim
tr.link

AdBlock-Ban Eklentisi

9 Mesajlar 1.164 Okunma
acebozum
tr.link

Yazilims Yazilims Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz gibi adblock eklentisi yüzünden adsense gelirlerimiz yarı yarıya düşmüştür. Bende buna istinaden bir eklenti yazdım ve sizlerinde faydalanmasını isterim.

AdBlock Nedir ? : AdBlock Sitenizdeki Adsense Reklamlarının Kaldırarak Ziyaretçilerinize Reklamları Gizlemektedir.

AdBlock WP Ne İşe Yarar : AdBlock Wp Eklentisi Bilgisayarında AdBlock Olan Kişilerin Sitenize Girmesini Engelleyen Bir Eklentidir. AdBlock Eklentisini Kaldırmadan Siteye Erişim Sağlanmayacaktır.

Peki Bu Eklenti Ne Kadar ?
Eklentimiz Çokta Pahalı Bir Eklenti Değildir. Bu Sebebden 30 TL Olarak Uygun Gördük. V2 Sürümü Alıcılar İçin Ücretsiz Güncellenecektir.

Eklenti Nasıl Kurulur ?
Eklentiyi "plugins" Klasörüne Upload Ediyoruz Ve Wp-Admin den etkinleştiriyoruz Herşeyi Bizim İçin Eklenti Yapıyor.

DEMO

Ödeme Yöntemleri

*** MULTİ KONU
FUUB MULTİ KONU

wmaraci
reklam

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Hocam hayırlı satışlar. Konunuzu baltalamak gibi olmasın da fikrimi belirtmek istiyorum. Ben Adblock eklentisini kullanmıyorum. Lakin kullanıyor olsam, Google'da; "WordPress nasıl kurulur?" diye arasam, karşıma çıkan sonuçlardan birini tıklasam ve önüme kocaman bir pencere çıksa ve dese ki; "AdBlock eklentisi kullandığınız için sitemize giremezsiniz." İnanın ben tutup da AdBlock'u kapatıp tekrar o siteye girmenin telaşına düşmem, Google'da bir sonraki sonuca bakarım. İnanın AdBlock kullanan kişilerin %80'i bunu yapar.

Kesinlikle beni yanlış anlamayın, fikrimi belirttim.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Dorebar adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlı satışlar. Konunuzu baltalamak gibi olmasın da fikrimi belirtmek istiyorum. Ben Adblock eklentisini kullanmıyorum. Lakin kullanıyor olsam, Google'da; "WordPress nasıl kurulur?" diye arasam, karşıma çıkan sonuçlardan birini tıklasam ve önüme kocaman bir pencere çıksa ve dese ki; "AdBlock eklentisi kullandığınız için sitemize giremezsiniz." İnanın ben tutup da AdBlock'u kapatıp tekrar o siteye girmenin telaşına düşmem, Google'da bir sonraki sonuca bakarım. İnanın AdBlock kullanan kişilerin %80'i bunu yapar.

Kesinlikle beni yanlış anlamayın, fikrimi belirttim.

hocam orada zaten sitemize giremezsiz demiyorki görüntü almakta sorun yaşayabilirsiniz diyor farkındaysanız siteye erişim veriliyor.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)

Yazilims adlı üyeden alıntı

hocam orada zaten sitemize giremezsiz demiyorki görüntü almakta sorun yaşayabilirsiniz diyor farkındaysanız siteye erişim veriliyor.

Hocam ben sizin eklentiniz için söylemedim zaten. Genel bağlamda söyledim.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
anladım hocam

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)
Öncelikle böyle bir uygulama yazdığınız için sizi tebrik ediyorum. Ancak şunları göz ardı etmemek lazım. Herkes sizin gibi iyi niyetli değil ki. Arkadaşın dediği gibi ben de görsem öyle bişey. Sitede başka şeylerden şüphelenirim ve siteyi kapatırım.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Ömer Günay adlı üyeden alıntı

Öncelikle böyle bir uygulama yazdığınız için sizi tebrik ediyorum. Ancak şunları göz ardı etmemek lazım. Herkes sizin gibi iyi niyetli değil ki. Arkadaşın dediği gibi ben de görsem öyle bişey. Sitede başka şeylerden şüphelenirim ve siteyi kapatırım.

anladım ancak şöyle olsa bunu kaldırmadan sitemize giremezsiniz diye bir uyarı çıksa ? siteye erişim vermesek ? www.kredinotusorgula.net buna yaptım bi bakarsanız.

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)
Yazilims Evet biraz zaman vermeniz güzel olmuş. Hem siteyi görmüş oluyoruz hem de güven geliyor. Bu şekilde olabilir. Ama biraz daha süre verin derim. Örnek ben siteyi direk açıp içine girmiyorum. Bir kaç tane aynı anda yeni sekmede açıyorum. Sonra tek tek inceliyorum. O yüzden ona sıra gelinceye kadar kapanırsa siteyi kapatır geçerim. Kişi sayfayı açtıktan sonra değilde sitede hareket yaptıktan sonra bir süre geçse diye ayarlayabiliyorsan daha iyi tutulur diye düşünüyorum.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
ayarlarız sorun olmaz hocam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al