-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hocam hayırlı satışlar. Konunuzu baltalamak gibi olmasın da fikrimi belirtmek istiyorum. Ben Adblock eklentisini kullanmıyorum. Lakin kullanıyor olsam, Google'da; "WordPress nasıl kurulur?" diye arasam, karşıma çıkan sonuçlardan birini tıklasam ve önüme kocaman bir pencere çıksa ve dese ki; "AdBlock eklentisi kullandığınız için sitemize giremezsiniz." İnanın ben tutup da AdBlock'u kapatıp tekrar o siteye girmenin telaşına düşmem, Google'da bir sonraki sonuca bakarım. İnanın AdBlock kullanan kişilerin %80'i bunu yapar.
Kesinlikle beni yanlış anlamayın, fikrimi belirttim.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Yazilims adlı üyeden alıntı
hocam orada zaten sitemize giremezsiz demiyorki görüntü almakta sorun yaşayabilirsiniz diyor farkındaysanız siteye erişim veriliyor.
Hocam ben sizin eklentiniz için söylemedim zaten. Genel bağlamda söyledim.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Öncelikle böyle bir uygulama yazdığınız için sizi tebrik ediyorum. Ancak şunları göz ardı etmemek lazım. Herkes sizin gibi iyi niyetli değil ki. Arkadaşın dediği gibi ben de görsem öyle bişey. Sitede başka şeylerden şüphelenirim ve siteyi kapatırım.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yazilims Evet biraz zaman vermeniz güzel olmuş. Hem siteyi görmüş oluyoruz hem de güven geliyor. Bu şekilde olabilir. Ama biraz daha süre verin derim. Örnek ben siteyi direk açıp içine girmiyorum. Bir kaç tane aynı anda yeni sekmede açıyorum. Sonra tek tek inceliyorum. O yüzden ona sıra gelinceye kadar kapanırsa siteyi kapatır geçerim. Kişi sayfayı açtıktan sonra değilde sitede hareket yaptıktan sonra bir süre geçse diye ayarlayabiliyorsan daha iyi tutulur diye düşünüyorum.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
Yazilims
Kimlik Onayı Bekliyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-