-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Konu sahibi bana mesaj atan ile sitemi eklemek istediğim kategori editörünün adı aynı dedikçe diğer arkadaş editörler böyle mail atmaz diyor. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Daha önce de denk geldik böyle olaylara. Editörü tanıyor musunuz da böyle emin konuşuyorsunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuya noktayı ben koymak isterim.
Benim bizzat yüz yüze görüştüğüm ve samimi olduğum bir dmoz editörü arkadaşım vardı. Şimdi atıldı dmoz editörlüğünden niye biliyor musunuz? Parayla site eklemeye çalışırken karşısındaki kişi kendisini ifşa edip şikayette bulunduğu için.
O yüzden daha fazla editörler asla para istemez demeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fatihaydin adlı üyeden alıntı
Esmersuzan buraya yazdığımız yazılardan sonra;
Merhabalar.
150 lira karşılığında sitelerinizi dmoz'a ekleyebilirim.
iyi çalışmalar.
Üst kısımda olan mesajı bana yolladı.Arkadaşlar bu forumda siteleri gören ************** bir insandır.Forumda vs. görüyor millete mesaj atıyor.Dmoz ile filan alakası yok bu kişiliğin.Editörlerden asla böyle mesajlar gelmez.Bunlar orda burda gezen aç,şaklaban takımı :)
Arkadaşım çok biliyorsun gibi konuşuyorsunda , dmoz editörleri para karşılığı bu hizmeti yapmaktadır.Asla böyle bişey yapamaz diyemezsin canlı örnekleri çok.Bence bişeyi gerçekten bilmeden yorum yapıp , bu tür iş yapan editörleri korumaya çalışma boşuna.Sen 500 sitenide kayıt yaptırmaya devam et ama editörler asla para istemez diye bişey yazma.Sen böyle yaparak komik duruma düşüyorsun bi yorumlara tekrar bak istersen.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Basın Mensubu
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMOZ Türkiye editörleri ne iş yapar? Aylardır onaylanmayan haber sitelerimiz var. Haber sitelerimiz yasadışı değil sürekli güncellenmektedir. Uyanık tüccarların eline düştüyse DMOZ u ranta çevirirler