Nisroc adlı üyeden alıntı

Bildiğim kadarıyla en full modeli; 2.0 ie modelleri hocam. Hatta en kötü modeli olduğunu söylüyorlar ancak o arabanın doğru düzgün ustası olmadığından sanayilerde arabayı harap ediyorlar. Şuan 1.6 SX-A modeli var. Bunu satıp 2.0 ie 16v modelini alacağız. Bizimde bugüne kadar 2 kere Tempra mız oldu. İlk araba kullanmayı Tempra ile öğrendim.

Haklı olabilirsiniz.Ancak dayımın Tempra ustası olduğunu varsayarak söylüyorum ki 2.0 ie modelinin piyasa da pek gitmediğini ve dediğiniz gibi anlayan ustanın olmadığını söylerdi.Kendisi de çağla yeşili 2.0 ie kullandı.Sırf deneyim edinmek için o aracı aldığını biliyorum.Ayrıca 1990 modeldi sanırım.Bi Tempra S vardı.Aracı çaldırdı.1 yıl sonra araç Kütahya da bulundu.Aracı almak için gittiğimizde baktık araç Temra S değil SX-AK olmuş.Dijital gösterge paneli,otomatik cam vs vs.Biz aracın bu olmadığını söylesekte polisler anahtarı denememizi söylediler.Anahtarı denediğimizde kapı açıldı ve anahtar arabayı da çalıştırdı.Aracı çalan kişi komple değiştirmiş.Böyle de bi anım var Tempra ile ilgili :D Yakın zamanda bi araba alacağım.Babam ile tek araba sıkıntı olduğundan.Tempra'nın Ankara piyasasında ki fiyatı uçuk olması sebebiyle ne yazık ki kuş serisine yöneleceğim :)