Haklı olabilirsiniz.Ancak dayımın Tempra ustası olduğunu varsayarak söylüyorum ki 2.0 ie modelinin piyasa da pek gitmediğini ve dediğiniz gibi anlayan ustanın olmadığını söylerdi.Kendisi de çağla yeşili 2.0 ie kullandı.Sırf deneyim edinmek için o aracı aldığını biliyorum.Ayrıca 1990 modeldi sanırım.Bi Tempra S vardı.Aracı çaldırdı.1 yıl sonra araç Kütahya da bulundu.Aracı almak için gittiğimizde baktık araç Temra S değil SX-AK olmuş.Dijital gösterge paneli,otomatik cam vs vs.Biz aracın bu olmadığını söylesekte polisler anahtarı denememizi söylediler.Anahtarı denediğimizde kapı açıldı ve anahtar arabayı da çalıştırdı.Aracı çalan kişi komple değiştirmiş.Böyle de bi anım var Tempra ile ilgili :D Yakın zamanda bi araba alacağım.Babam ile tek araba sıkıntı olduğundan.Tempra'nın Ankara piyasasında ki fiyatı uçuk olması sebebiyle ne yazık ki kuş serisine yöneleceğim :)
Diğer yakın şehirlerdede bulabilirsiniz. Misal olarak İstanbuldada araçlar var. Güzelini ve sağlamını bulmak isterseniz 10-11 bin TL arası bir şeyler bulabilirsiniz. 8.500 lirayada gördüm ama bitik araba sonuçta. Dediğiniz gibi pek gitmeyen bir seriydi 2.0 ie'ler. Ancak keyfe keder ve bu işi bilen birisinin alması gereken bir araç. Bizim şuanki 1.6 SX-A pek sananiye gitmez. Babam kendi tamir eder, parçalarını kendi değiştirir genelde. Ayrıca parçalarıda çok pahalı araçlar 1.6 olsun 2.0 olsun. Bir tampon 200 lira nedir yahu?? :D
Ek Olarak:
Çamur mu? Araba kötü demedim, gözümle gördüğümü söyledim. Araba sevdan seni çok alıngan yaptı sanırım.
Benim bildiğim ve gördüğüm Şahin ve Doğan gibi araçlarla yapılır. Yanlış anlamış olabilirim, kusura bakmayın.