Arkadaşlar,
Yalnızca tek bir ders ile ilgili içeriklerden oluşturacağım(edebiyat) bir web sitesi için tema önerebilir misiniz? Görüyorum ki tecrübeli ve çok güzel düşünceli insanlarsınız ve buna da bir çözümünüz olacaktır diye düşünüyorum.
Tema altyapı WP olarak değil de başka bir sistem varsa onu da ekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim hayr'lı işler...
Not: Arkadaşlar ben bir kazanç için veya getiri için yapmayacağım bunu. Kendi branşım olduğu için yapacağım. Bu nedenle ücretsizlerden olursa çok iyi olur. Normalde asla lisanssız tema veya başka bir şey kullanmam. Elimde 1 adet Drupal mükemmel bir tema var lisanslı ve 1 Adet Wordpress lisanslı çok gelişmiş bir yönetim paneli olan tema var. Çok bilmediğim için en gelişmiş panellerini satın aldım hep. Ancak biri drupal olduğu için öylece duruyor elimde drupal kullanamıyorum, diğeri ise ders içerikleri için uygun değil. Daha çok haber, magazin veya çok gelişmiş konuları olan web siteleri için. Hatta satışa çıkartmıştım themeforest hesabımı halen de satmayı düşünüyorum. Neden hesabı satmak istiyorum? Çünkü yalnızca tema dosyalarını versem bu yasa ve kural dışı bir hareket olaraktır. Bu nedenle hesabı komple satıyorum. Elimdeki domainleri de satıyorum. Çünkü bu işi bilenler yapsın istiyorum. Herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyorum.
Satmakta olduğum alan adlarını görmek isteyenler için link:
LİNK
Satmakta olduğum ThemeForest hesabımdaki bir adet drupal ve bir adet wordpress temasını görmek isteyenler için temalar:
WP TEMA
DRUPAL TEMA