tyriaeum adlı üyeden alıntı

Ben de öyle düşünmeye başladım. Bir CPM sitesinden (adhexa.com - sakın kullanmayın) reklam kodu eklemiştim. Sonra bir baktım sitede sürekli pop-uplar çıkıyor, normalden farklı bannerlar görüntüleniyor ve mobil kullanıcıları program yüklemeye zorluyor. Hemen kaldırdım tabi kodları. Google a yazdım bunu tekrar incelemeleri için yine de virüslü uyarısı geldi.
Şimdi Wordfense, Sucuri gibi en yaygın wordpress eklentileriyle tekrar tarattım. Hiç bir virüs ya da malware bulamıyor. Bu haliyle tekrar inceleme talep edicem bakalım ne olacak.
Teşekkürler fikirlerin için.

Ek Olarak:

Temayı falan her şeyi tarattım kaç kere. Dosyalardaki modifiyeleri kontrol ettim. Hepsi benim yaptığım düzenlemeler. Anlayamıyorum nedir sorunun kaynağı. En son olarak bütün dosyaları eski yedeklerle değiştirmeyi düşünüyorum ben de. Ama araştırmaya devam edicem. En son çare o olacak.

Ek Olarak:
Google'dan sitede zararlı dosya olmadığına dair mesaj aldım. Tahmin ettiğimiz gibiymiş. Şimdi BitDefender, Sophos ve Fortinet'in kara listesinden çıkmakla uğraşıcaz.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Merhabalar,

Dilerseniz anti virüs yazılımı ile donatılmış cloud hosting paketlerimize ücretsiz olarak sizi taşıyabilir ilk ay ücretsiz olarak hostinglerimizden sağlayabiliriz.

http://www.serverscity.net/cloud-hosting.php