Fazla zamanınızı almadan bazı bilgiler verip, sorumu sorayım.
İsimtescil'den R-Standart Hosting Paketim var. Yıllık 225$.
Site kurmanın esas amacı ziyaretçi çekmek malüm son zamanlarda sitelerimin ziyaretçi sayısı arttı. Özellikle bir sitemde aynı anda 80-90 arası kişi olabiliyor. Ve sitem bir kaç günde bir kapanıyor.
Hata olarak;
This Account Has Been Suspended
yazıyor. İletişime geçtim bana;
Web siteniz üzerinde aşırı kaynak kullanımı olduğu için projeniz sunucu tarafından otomatik olarak durdurulmaktadır. Eğer projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmazsanız ilerleyen süreçlerde aynı problem tekerrür edebilir, bu problemi çözmek için VDS sunucu satın almanız veya projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmanız gerekmektedir.
Aşırı kaynak; projenin sunucu CPU/RAM kullanımından oluşur ve genelde site üzerinde bir saldırı durumu, sql üzerinden aşırı veri çekme, dış kaynaklardan veri alışverişi yada Wordpress, Joomla gibi projelerin üzerinde tema, eklenti gibi bileşenler nedeniyle oluşmaktadır.
şeklinde bir cevap geldi. Görüştüm kendileriyle, bana vds sunucu almamı önerdiler. Niyetlendim almak için,
$ 36,75 / ay*
2 GB Ram
2 Coreİşlemci
40 GBDisk
3000 GBTrafik
bunu almayı düşündüm bir de cpanel için aylık 20 $ isteniyor. Çok ciddi rakamlara yükseldi bi anda ve şimdilik vazgeçtim sitemde kapalı.
Sorum şu, VDS sunucu için her ay cpanel parası (20$) istemeleri normal mi?
Bu firma ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
VDS sunucu almak için önerileriniz nelerdir?
Biraz uzun oldu, kusura bakmayın...