-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Ortalama 1K ile 750 Tekil hit de 50k ile 40k arasında sıralamaya giriyorsunuz.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hit, Alexa için sadece bir değer. Onlarca değerden birisi ve en değerlisi de değil. Hit=Alexa diyenler üzülerek söylemeliyim ki hiçbir şey bilmeyenlerdir. Hiçbir şey bilmeden bir insan neden konuşur sorusunun cevabını arayamayacak kadar yorgun olduğum için devam etmiyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Alexa'yı seo ile karıştıran olmuş, hit ile doğru orantılı tutan olmuş. Alexa'nın baktığı en önemli kriter sitede kalma süresidir. Bunun için de tarayıcıda Alexa toolbar yüklü olmalıdır ki verileri Alexa alabilsin. Alexa düşürmenin en kolay yolu webmaster forumlarındaki hesaplarınızın imza bölümüne sitenizin linkini bırakın. Forumlarda aktif olun. Webmaster forumlarındki üyelerin hemen hemen hepsinde Alexa toolbar yüklü olacağı için kısa sürede Alexa'nız düşecektir. Tabi burada linkinize tıklayan ziyaretçiyi nasıl sitenizde tutacağınız da önemli.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer "diğer websitelerinden/insanlardan" reklam almayacak veya sitenizi satmayacaksanız Alexa kasmaya çalışmak sadece vakit kaybı olur. Örneğin Google Adsense reklamları Alexa'ya bakmaz. Onun kendi reklam algoritması var. Sitede kalma süresi, reklama siteye girdikten sonra ne zaman tıkladığı, reklama yanlışlıkla mı tıkladığı vb. şeyler önemli Google Adsense için. Zaten bu tarz şeyleri de Google kendi sayacı ile yapar, başka sitelerin sayacına güvenmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.