Merhabalar arkadaşlar, üniversite son sınıf öğrencisiyim ve okula ulaşım rahatlığı açısından araba almak için 9-10 bin tl birikim yaptım ve bu parayı peşinat olarak kullanıp taksitle orta halli bir araç almak istiyorum ve taksit parası için part time çalışacak vaktim yok ders yoğunluğundan ötürü ve bende wordpress üzerine sıfırından kaliteli temalar tasarlayıp themeforest vb sitelere kabul ettirirsem sizce aylık 500 tl üzeri para kazanabilir miyim ? Yoksa şahsi web tasarım işlerine mi devam edeyim ?

işe göre bir işten 200-500 arası ücret alıyorum ama biraz kovalamak lazım ve cidden bazı insanlar çok baş ağrıtıyor hayattan soğutuyorlar resmen, o yüzden şahsi tasarımlar yerine tema tasarlayıp satsam hem rahat ederim hem de aynı kazançları belki de daha fazlasını elde edebilir miyim diye düşnüüyorum. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim :) Özellikle grafik konusunda zevkime güveniyorum, kodlamam pek düzenli ve temiz değildir ama istediğim görüntüyü elde edebiliyorum rahatlıkla css bilgimle beraber. örnek olarak fifamods.com adresini verebilirim. Nanomag teması üzerine düzenlemeler yapıp webtekno headerinden özenerek bu headerı yapıp FIFA16 oyununun renkleriyle ve grafikleriyle bağdaştırıp ortaya site içeriğiyle özdeş bir çalışma yaptım ve wordpress blog ve xenforo forumu aynı header ile iç içe gösterdim.

Adsense ile yukarıdaki sitem günlük 3-5 lira veriyor, bu kazancı günlük 20-30 lira civarına çekebilirsem hiç tasarım işlerine bulaşmama da gerek yok aslında, bu husus üzerine de tavsiye alabilirim :) Reklamları az önce kaldırdım yeni adsense hesabı açacağım için, yeni hesap büyük ihtimalle onaylanır, tavsiyelerinizi bekliyorum :)