-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
Kimler Online Ve Onlar Sitemde Neyapıyor?
merhabalar efendim ben bunun gibi bir eklenti aryorum millet benim siteme niye gelmiş ne işleri var hangi konuya gelmişler suan neyapıyorlar acayip merak ediyorum kac kişiler bunu görebilecegim bir ekleti varmıdır yardımcı olabilirmisiniz bunu forum sitelerimde görebiliyorum forum sitelerindeki gibi saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yandex.Metrika kullan direk olarak her şeyi görebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim googleninkine yeni üye oldum sarmadı beni ben istiyorumki sitemin içinde bakabileyim yani forum sitelerinde vardırya altta kimler cevrim içi buna benzer arıyordum yandexinkinede baktım aynı keza arkadas bunu yazmıstı WassUp basarılı kendi sitemde suan bakıyorum kimler nerede geziniyor ne işleri var neden gelmişler takipteyim saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
anlık görüntüleme istiyorsanız zopim tavsiye ederim. O an sitenizde kaç kişi var nasıl gelmiş sırasıyla hangi sayfalarınızda gezmiş o sayfadan nereye geçmiş kim nerde ne yapıyo anlık görüntüleme için en iyisi zopim. tek site ve tek kullanıcı için ücretsiz. Canlı destek için birebir bir program ama canlı desteği kullanmadan da takip edebilirsiniz. Sitenize biri girdiğinde veya belirlediğiniz macroya göre Ör:30sn boyunca üye ol sayfasında durduğunda bildirim sesi verdirebiliyorsunuz. Ben satış yaptığım bir sitede kullanıyorum. minimize edip işime bakıyorum. satın al sayfasına giren olduğunda öt dedim alttan bit bit ötüyor hemen adamı takip ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/