Ben diyorum yüzlerce kişi olayın aşağı yukarı benim konuyu açtığım saat (1 ileri 1 geri) başladığını belirtiyor sen diyorsun 3 farklı IP ben gün içinde kendime 100 tane farklı IP alırım dert mi kapa aç modemi. Bu 3 farklı IP de sen olabilir misin? AKK geçmiş olabilir misin? Alt yapın sorunlu olabilir mi?
Yüzlerce kişide yüzlerce farklı lokasyonda bir anda oluyorsa sorun burda vardır bi çakallık kardeşim, benim alt yapım hadi o saatte denk geldi sorun oldu ama niye sadece facebook ve twitter? Diğer yüzlerce kişiyede aynı saat içerisinde aynı sorun nasıl denk geliyor, vay be şansa bak ha ülkecek şanssızlıkta master yaptık sanırım.
Yüzlerce kişide yüzlerce farklı lokasyonda bir anda oluyorsa sorun burda vardır bi çakallık kardeşim, benim alt yapım hadi o saatte denk geldi sorun oldu ama niye sadece facebook ve twitter? Diğer yüzlerce kişiyede aynı saat içerisinde aynı sorun nasıl denk geliyor, vay be şansa bak ha ülkecek şanssızlıkta master yaptık sanırım.
3 farklı ip adresi kardeşim. Kendi reset attıklarım dışında 3 farklı ip adresi. 2 gündür yavaşlık devam ediyor. AKK geçmiş değil ayrıca diğer sitelerde sıkıntı yok. Yine de bu işin içinde pislik olmadığı anlamına gelmiyor.