her devletin bu tür olaylar yaşandığı zaman yaptığı uygulamalardan bir diye düşünüyorum.
Zannetmiyorum hiç Amerika'da veya Avrupa'da facebook - twitter engellendi diye bir haber görmedim. Bizim ülkemizde olan haberleri onlar haber yapıyor, onlarda olsa bizde de yapılırdı haberimiz olurdu.
Hurriyette açıklama var http://www.hurriyet.com.tr/twitter-ve-facebook-fena-yavasladi-30281716
Biz yavaşlattık diyecek halleri yok zaten? Birde o yüzden tepki çekmek istemez adamlar yani beyin var :) Haber sitelerine, kanallara yaptıkları haberlere çok güven olmuyor 10 kaynağın 10 unuda tarayıp hepsinde aynısı yazıyorsa inanmak (%70) ihtimalle gerekiyor. Sanmıyorum bu haberi daha erken paylaşan site var mıdır ilk ben paylaştım olayı sanırım bugün. En erken paylaşan haberler.com olmuş sanırım oda benden 1 saat 10 dk sonra falan.
facebook skype bende acmıyor bekliyorum sadece değiniz ekletiyide kurdum halen dönüyor yukada acılacak bekliyorum bakalım
Hangi eklenti? Zenmate ise lokasyon değiştirmeyi deneyin.
twitter'a erişim an itibari ile engellendi .. Haberimizi okumak için imzadaki siteye veya buraya tıklayınız.
Hocam reklam yapmaya gerek yok yazıda benim yazdığım dışında bir bilgi vermemişsiniz, reklam yapılması gereken bir konu olsa ben kendi blogumda yazar buraya da bir link belirtseydim zaten ilk paylaşan benim sanırım binlerce kişi gelmişti googledan muhtemelen haber siteleri paylaşana kadar ki arada 1 saat 10 dk var ilk paylaşan sitelerle aşağı yukarı.