-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Güzel kardeşim dediğin gibi daha 2-3 ay olmuş. Hemen pes etmemelisin. Başka site fikrini aklında çıkar bence ve teknolojisofrasi.com sitesinde ilerlemeye devam et.
3 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
cankc adlı üyeden alıntı
Güzel yorumunuz için teşekkür.Ederim ama ister istemez tedirgin oluyor insan.O kadar çok teknoloji blogu forumu varki.Ve hani tasarımıydı filan daha iyi.Dreamweaver yardımıyla yeni sciripmi oluştursam ya da wordpress için tema yapabilirmiyim dw'dan.
Güzel kardeşim tedirginliği bir kenara bırak. Öncelikli olarak sabırlı olmanı isterim. Yarın bir gün oyunla alakalı bir site de açsan 3 ay sonra gelip bu foruma, sitem tutmadı ekibim yok, araba forumu mu kursam gibi farklı bir yönelimle gelmekten iyidir şu an ki projeniz üzerine daha da yoğunlaşmak. 20-30-50 liraya çok güzel WordPress temaları var, ona keza ücretsiz temalar da mevcut. Hangi sitenin nerelerde olduğunu önemsersen zaten psikolojin bozulabilir. Belli bir rekabet yaratabilmek için ilgi çekici yazıların olsun, forumuna konular aç, blogunu güncel tut. Şöyle bir 1 sene geçsin bakalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Blogger
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teknoloji siteleri, blogları artık doyum noktasına geldi. onun yerine yaratacı farklı bir site bence daha mantıklı bende 1 yıldır teknoloji sitesine sahibim ama malesef ki artık insanlar sadece belli siteleri ziyaret ediyor. bu alandaki rekabet çok büyük tabi rakiplerde onun yerine farklı bir portal daha mantıklı olur bence bunu tamamen kendi tecrübelerim ile söylüyorum.
Ek:
siteye günde 3-4 haber girmeme sosyal medya da her türlü paylaşım yapmama rağmen iyi bir takipçi oranı olmadı malesef artık teknoloji siteleri sadece kişisel blogdan öteye gidemez ben blog'a çevirmeye başladım siteyi
Teknoloji ve Otomobil Editörü
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben siteye baktım sanırım bazı yazılar alıntı, ve profesyonel yazılar yok. Bence profesyonel bile olsa açılması hatadır teknoloji sitelerinin. Artık o devir eskide kaldı şuan tutunmak çok zor. Bence bir kategoride tutunun ve yazmaktan hoşlandığınız bir kategoriye geçin. En azından ufak bir hit olur ve büyür site.