lostyazilim
tr.link

Tutubilecek site

20 Mesajlar 2.739 Okunma
acebozum
tr.link

cankc cankc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar.2-3 ay öncesine kadar www.teknolojisofrasi.com blogunu kurmuştum.Sonra sorucevap forum bölümü derken artık bitirdim herşeyi aşağı yukarı.Ama maalesef ekip olmadığından olan 1-2 kişide artık siteyle ilgilenemediğinden başka bir site kurmayı düşünüyorum.

Biliyorsunuz söz konu oyun siteleri çok ilgi görüyor.Özellikle de site özel bir tasarıma sahipse bu kullanıcıların daha da dikkatini çekiyor.

Sorum şu.Şimdi oyun sitesimi açayım yoksa farklı bir konu üzerinemi site açayım.

wmaraci
reklam

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Güzel kardeşim dediğin gibi daha 2-3 ay olmuş. Hemen pes etmemelisin. Başka site fikrini aklında çıkar bence ve teknolojisofrasi.com sitesinde ilerlemeye devam et.
mert47 anonymated cankc

kişi bu mesajı beğendi.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

mert47 mert47 Seversin... Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Akademik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 460
  • Beğeniler 559 / 158
  • Ticaret 2, (%100)

Dorebar adlı üyeden alıntı

Güzel kardeşim dediğin gibi daha 2-3 ay olmuş. Hemen pes etmemelisin. Başka site fikrini aklında çıkar bence ve teknolojisofrasi.com sitesinde ilerlemeye devam et.

+++ katılıyorum.

fmoyuncusu.com

• Üyelik 01.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Güzel yorumunuz için teşekkür.Ederim ama ister istemez tedirgin oluyor insan.O kadar çok teknoloji blogu forumu varki.Ve hani tasarımıydı filan daha iyi.Dreamweaver yardımıyla yeni sciripmi oluştursam ya da wordpress için tema yapabilirmiyim dw'dan.

wmaraci
wmaraci

ececan ececan WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek hesap kullanılmayacaktır. lütf
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 43 / 52
  • Ticaret 9, (%100)

Bence teknoloji konulu hiçbir site açılmaya değer değil şu sıralar. Çünkü vizyonlar, içerikler hep aynı. Tutunamaz mı? Tutunur. Fakat öncü olabilecek çok daha iyi projeler de üretilebilir. Sonuçta kaçımızın ihtiyacı teknoloji haberlerine bakmak? Veya bu konuda ne kadar kaynak eksikliği var? Normal haber siteleri bile bu konuya bir kategori ayırıyor.

Bence bırakın. İstikrar güzeldir ama bir şeyin başarısız olacağı da kestiriliyorsa, yıkıp yenisini yapmak en güzeldir. Yenisini yapmak için eskisini tamamen yok et felsefeme dayanarak söylüyorum.
mert47

kişi bu mesajı beğendi.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)

cankc adlı üyeden alıntı

Güzel yorumunuz için teşekkür.Ederim ama ister istemez tedirgin oluyor insan.O kadar çok teknoloji blogu forumu varki.Ve hani tasarımıydı filan daha iyi.Dreamweaver yardımıyla yeni sciripmi oluştursam ya da wordpress için tema yapabilirmiyim dw'dan.

Güzel kardeşim tedirginliği bir kenara bırak. Öncelikli olarak sabırlı olmanı isterim. Yarın bir gün oyunla alakalı bir site de açsan 3 ay sonra gelip bu foruma, sitem tutmadı ekibim yok, araba forumu mu kursam gibi farklı bir yönelimle gelmekten iyidir şu an ki projeniz üzerine daha da yoğunlaşmak. 20-30-50 liraya çok güzel WordPress temaları var, ona keza ücretsiz temalar da mevcut. Hangi sitenin nerelerde olduğunu önemsersen zaten psikolojin bozulabilir. Belli bir rekabet yaratabilmek için ilgi çekici yazıların olsun, forumuna konular aç, blogunu güncel tut. Şöyle bir 1 sene geçsin bakalım.
cankc

kişi bu mesajı beğendi.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

omrumtolga omrumtolga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı / Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
teknoloji siteleri, blogları artık doyum noktasına geldi. onun yerine yaratacı farklı bir site bence daha mantıklı bende 1 yıldır teknoloji sitesine sahibim ama malesef ki artık insanlar sadece belli siteleri ziyaret ediyor. bu alandaki rekabet çok büyük tabi rakiplerde onun yerine farklı bir portal daha mantıklı olur bence bunu tamamen kendi tecrübelerim ile söylüyorum.

Ek:

siteye günde 3-4 haber girmeme sosyal medya da her türlü paylaşım yapmama rağmen iyi bir takipçi oranı olmadı malesef artık teknoloji siteleri sadece kişisel blogdan öteye gidemez ben blog'a çevirmeye başladım siteyi

Teknoloji ve Otomobil Editörü

• Üyelik 01.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Güzel kardeşim tedirginliği bir kenara bırak. Öncelikli olarak sabırlı olmanı isterim. Yarın bir gün oyunla alakalı bir site de açsan 3 ay sonra gelip bu foruma, sitem tutmadı ekibim yok, araba forumu mu kursam gibi farklı bir yönelimle gelmekten iyidir şu an ki projeniz üzerine daha da yoğunlaşmak. 20-30-50 liraya çok güzel WordPress temaları var, ona keza ücretsiz temalar da mevcut. Hangi sitenin nerelerde olduğunu önemsersen zaten psikolojin bozulabilir. Belli bir rekabet yaratabilmek için ilgi çekici yazıların olsun, forumuna konular aç, blogunu güncel tut. Şöyle bir 1 sene geçsin bakalım.

Haklısınız FlyPortal teması var çok hoşuma gitti.Ama hani kendi temam olsa.Kullanıcılar girince aynı temayı görmekten bıkıyor.Ki haklılarda.Bunun yerine kendim tema yapmayı denemek istiyorum.Yapabilirsem yarın öbürgün editlemek istediğimde rahat olurum.Aynı temadan kasıtım da şu yani farklı bir düzen farklı yönlendirme gibi.Başarabilirsem tabii.

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Ben siteye baktım sanırım bazı yazılar alıntı, ve profesyonel yazılar yok. Bence profesyonel bile olsa açılması hatadır teknoloji sitelerinin. Artık o devir eskide kaldı şuan tutunmak çok zor. Bence bir kategoride tutunun ve yazmaktan hoşlandığınız bir kategoriye geçin. En azından ufak bir hit olur ve büyür site.

• Üyelik 01.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Ben siteye baktım sanırım bazı yazılar alıntı, ve profesyonel yazılar yok. Bence profesyonel bile olsa açılması hatadır teknoloji sitelerinin. Artık o devir eskide kaldı şuan tutunmak çok zor. Bence bir kategoride tutunun ve yazmaktan hoşlandığınız bir kategoriye geçin. En azından ufak bir hit olur ve büyür site.

Son yazılar hariç diğerleri alıntı.Alıntı olanları belirttim zaten.Ya teknoloji ile ilgili şeyler yazmak hoşuma gidiyor.Ama özellikle akıllı telefonlar.Yeni gelen işlemci grafik işlemcisi.Mesela Huawei ile Google'ın yaptığı Nexus cihazı 6P onun hakkında olsun diğer nexus 5x le olsun yani akıllı telefon bölümü cidden beni çekiyor kendine.Ama ben genel bir teknoloji sitesi kurmak isteyip hata yaptım galiba.Sadece akıllı telefon üzerine olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al