xFeyz adlı üyeden alıntı

yine yazmıştım, yine yazıyorum..

---------------------

dün mafya bozuntusu çıkıyor, meydanlarda "oluk oluk kan akacak" diye akp'ye oy istiyor.

bugün; "barış" isteyen, bir çok ilden bir çok sendikalar, sivil toplum kuruluşları, halk-lar! ankara'da toplanıyor.

toplanma aşamasında, barış halayları çekilirken, hatta kanlı 1 mayıs için yazılan şarkıyı söylerken, hatta ve hatta tam da "bu meydan kanlı meydan" sözlerini söylerken, bir bomba patlıyor. pardon, bir değil. iki bomba. hatta bazı kaynaklar üç de diyor, bilmiyorum.

ayrıca, polise saldırdılar bunlar küüürtt bunlar gebersiiiin diyenlere şöyle diyeyim;
uzak bir ilden geldiniz, en yakın arkadaşlarınız, yoldaşlarınız.. "barış" halayları çekiyorsunuz. kanlı 1 mayıs için yazılan şarkıyı söylüyorsunuz hep beraber, tam "bu meydan kanlı meydan" derken gözünüzün önünde arkadaşlarınız, yoldaşlarınız yaralanıyor, ağır yaralanıyor, yaşamını yitiriyor.
sonra; ambulans'tan önce tomalar ve akrepler geliyor.
e haliyle isyan ediyorsunuz. sonra, gaz ve su saldırısına başlıyorlar.
kovmak istemez misiniz, "gidin burdan!" demek istemez misiniz?
ne yaparsınız?
burda suçlu kim? oradaki insanlar mı? oradaki insanlar terörist mi oldu şimdi? yoksa polisi ambulanstan önce gönderenler mi?..
"ne de çok özlemişiz, gökyüzüne kansız bakmayı" diye pankart açanlar, barış halayları çekenler terörist, bizi türk-kürt diye ayıranlar barış elçisi mi?
gözünüzü açın artık.

gel gelelim..
geçtiğimiz günlerde suruç'ta, diyarbakır'da, mersin'de patlamalar oldu, onlarca kişi öldü ve buna rağmen "başkentte", önceden beri böyle bir organizasyonun yapılacağı bilindiği halde bir önlem alınmadıysa bunun sorumlusu kim?
bizden habersiz ortadoğu'da kuş uçmaz diyenler hani, neredesiniz?
artık ortadoğu bataklığındayız arkadaşlar, son günler tam anlamıyla bunu ispatlıyor.

başkentte, "barış" yazan bir pankart bir cana kefen oluyorsa, bunun sorumlusu kim?

tam şu sıralar bi nebze de olsa ortalık dinmişken, barış gündeme geliyorken, tam anlamıyla barış isteyen bu insanların bu şekilde yaşamını yitirmesi kimlerin işine gelir? inatla bu kaos ortamını oluşturmak isteyenler kim?

sen dün elalemin başkentine girip namaz kılacağım deyip de, bugün kendi başkentinde akan oluk oluk kan için "güvenlik zaafiyeti diye bir şey yok!" dersen, bu sırada da adalet bakanı gülerse, artık oturup düşünmenin vakti gelmedi mi sizce de? -> https://twitter.com/DurBirDinlee/sta...34582186885120

86 can kaybettik arkadaşlar, şimdilik.
186 yaralımız, 35 ağır yaralımız var.
en ne ve en az rakamlar olarak söylüyorum, sayıların daha fazla olduğu öngörülüyor.
rabbim herkese acil şifalar versin.
farkında mısınız bilmiyorum ama, istifa eden, sorumluluk kabul eden tek bir tane bile yetkilimiz yok.

biz asla geri adım atmayacağız, korkmayacağız, yılmayacağız.

onlar gidecekler.


Bu ülkede devlet tekeli,hep doğru ve cesur insanları baskı altına aldı.Astı,öldürdü,sürgüne yolladı.Halk asalaklaştırılmış,gerçeklere karşı gözü kör edilmiş gibi.

Devlete karşı,sen bizi öldürdün oysa seni var eden biziz diyemedi.Ellerini,ayaklarını öpüp gururlarını yok saydılar.Para,mevki,çıkar uğruna iktidar yalakalığı yapan muktedirler er ya da geç hesap verecektir.

Ne mutlu halkı için varolmuş,cesur ve güzel yoldaşlarımız adına,şerefleriyle öldüler.Bir asalak gibi yaşanlar ise olaylardan habersiz,ölü seviciliği yapıyor ona üzülüyorum.

Ancak biz davamızdayız,doğruların peşindeyiz.Ne kadar ötekileştirselerde,korkutsalarda yılmıyoruz! Bu düzen yıkılmalıdır.