xFeyz adlı üyeden alıntı

olaya yanlış pencereden bakıyorsunuz. aslında bi yandan farkındasınız ama.

neyse.

1-kendiniz diyorsunuz, oradakiler hdp'li seçmen. yahu madem öyle, kendilerine oy veren insanları niye bombalatsınlar? bana bunu açıklayın.

2-evet, iktidar partisi bunu yapacaktır. niye? bir düşünelim. 7 haziran seçimleri öncesinden beri inatla 400 vekil isteyip, inatla tek başına iktidar / istikrar çağrılarında bulunan kim? istikrar olmazsa kaos olur diyen kim? başkan seçmedik diye bu kaos günleri yaşanıyor diyen bakan, benim bakanım mı? kim? ben sana söyleyeyim, bulundukları koltuklara yapıştıkları için bunları yaşıyoruz. o koltuklardan kalkmak istemedikleri için. kalkmamak için her şeyi yaptıkları için. gözleri döndüğü için. o koltuklardan kalkınca, bütün pislikleri ortaya döküleceği için bunları yapabilirler. yapıyorlar da.

3-bu arada, illa hdp'den birilerinin yaşamını yitirmesi seni rahatlatacaksa bir kaç isim sayayım -> hdp giresun mv adayı abdullah erol, hdp istanbul milletvekili adayı kübra meltem mollaoğlu, hdp karşıyaka ilçe yönetim kurulu üyesi mali müşavir ayşe deniz, hdp tokat il saymanı üniversite öğrencisi 24 yaşındaki muhammet zakir karabulut.



Ya inan okumadım bile, uzatmanın tartışmanın anlamı yok. Herkese söylüyorum bunu tartışmak isteyen beni bulsun istanbulda yüzyüze çay içerek tartışalım. Masadan kalktığın zaman "acaba" diye düşüneceksin emin ol. Dahada siyasi hiçbir konuya yazmam bence artık yasaklanmalı bu konular.