biraz gerçekçi olalım :) gerçekleri yazalım samimice art niyet taşımadan.

***: yorum yok diyebilceğimiz bir yer, yıllardır kullanıyorum bir kez bile ters bir şey olmadı. yüzlerce site alıp sattım. bir ************** ile bile karşılaşmadım. bunda üyeliğe kapalı olmasının da çok büyük payı var tabi.

ws: ************** dergahıdır. en az beş kere ortakul çocukları tarafından dolandırıldım. zaten orada kullanılan dile bakarsanız anlarsınız. tostçular fink atıyor. çoluk cocuk yuvası.

iyinet: aslında herkes iyinetle başladı bu işlere ama, forumda canlılık yok artık. açtığım bi konuya günlerce cevap verilmediğini hatta okunma sayısının bile baya düşük olduğunu bilirim.

fuub: temiz çalışıyomuş gibi bir görüntü vermeye çalışıyorlar, ama forumu birkaç kişi döndürüyor aslında. sessiz.

wmaracı: fuub da ve wmaracında gördüğüm ve sevmediğim şey: işi yürüten ekip açılan konulara hurra saldırıyor, örneğin satılan herhangi bir ürüne sanki alıcıymış gibi cevaplar yazılıyor, örnek demo vs.. olayı. konu şişirme amaçlı... kısacası fuub ve wmaracı reklam kokan hareketleri (ki bu başlığın bizatihi kendisi gibi) göze çok batan şekilde yapıyor. ama wmaracının şu reklam konusundaki hakkını veriyorum. temiz ve sade yapısı bir adım öne çıkarıyor wmaracını evet.

bir de zone.org vardı bir zamanlar, o da eskilerdendir. ölmüş orası artık :)