"Tamamı haklı olsa bile hiçbir yerde yayınlanmamalıdır."
ARKADAŞLAR GÖRÜN İŞTE AKP SEÇMENİNİN ZİHNİYETİ BU. ÜLKEYİ BUNLAR YÖNETİYOR OKUYUN BU YAZIYI İYİ OKUYUN.
Ek Olarak:
akabelilerin de hiçbir söz söyleme hakkı yok o zaman hırsız destekçileri. Bana göre asker polis vurmakla bu memleketin paralarını çalmak da terörizimdir hiç bir farkı yok.
ARKADAŞLAR GÖRÜN İŞTE AKP SEÇMENİNİN ZİHNİYETİ BU. ÜLKEYİ BUNLAR YÖNETİYOR OKUYUN BU YAZIYI İYİ OKUYUN.
Ek Olarak:
akabelilerin de hiçbir söz söyleme hakkı yok o zaman hırsız destekçileri. Bana göre asker polis vurmakla bu memleketin paralarını çalmak da terörizimdir hiç bir farkı yok.
Bana bak arkadas forum filan dinlemem senın kafanı buldugum yerde kırarım haberın olsun..bu hayatta kımse bana akp lı dıyemez..bugune kadar ne akp ye oy verdım ne de akp lı bırı ıle oturup çay kahve içtim..bu partiye oy verenlere tiksinerek baktım..sen o yuzden kalkıpta bana akp lisin diyemezswin..
ayrıca 30 bın kişinin katili teror örgutunun sözcülügünü yapan demırtas ın bu ulkede soz soyleme hakkı yoktur..önce o kanlı eller yıkanacak ,sonra tövbe edilecek,ondan sonra vatan mıllet için birilerinin söz söyleme hakkı olabılır...bu ulkede yollarda bombalar patlayınca ve onlarca asker ölünce tek bir söz söyleyemeyen demır tas ölen kürtler hakkında ver yansın ediyorsa eger bu onun ırkçı oldugunu gösterır çunku olenler sadece kurt oldugunda sesi gür ve net bir sekılde çıkabılıyor ancak..
Bu ulkede asker, polis,çocuk ögretmen,doktor öldürerek yolları mayınlayarak, şehirlere silah yıgınagı yapanları bir parti savunup sözcülügünü yapıyorsa eger,o parti terorun ta kendısıdır...insanların ölmesi baska birsey ,ölenlerin ardından terore destek veren birinin açıklama yapması baska birsey, sen önce bu ıkı denklemın farkına var öyle konus..bırak bu ucuz devrımcı ayaklarını fılan...
Yazdıgımın tamamı ıle arkadasındayımi orda ölenleri sen, ben yada afrikadakı yamyamlar savunarak hakkını arayabılır fakat terorden ve kandan beslenen ve aynı zamanda terorere destek verıp sözculugunu yapan demırtas savunamaz..
bu ulkenın ölen vatandaslarını ne zamandan beri teroristler savunur oldu?