Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı

Phpkf vardı sanırım Türk forum scripti.Ancak tema ve dizayn bakımından hiç bir zaman ben vBulletinden iyisine rastlamadım.Bu zamana kadar da çok kişi gördüm kendi forum scriptimizi yazalım diyen ama hepsi fikir aşamasında kaldı.
Eğer tasarımınıza güveniyorsanız bunun için sonuna kadar gidin derim ben.İyi olduktan sonra neden o kadar parayı yabancı scriptlere verelim ki?

PHPKF sizin 2008 de gördüğünüz gibi değil artık hocam araştırmadan diğerlerinin kafasında soru işareti bırakmayın bence.

2008 den buyana sadece 3 kişilik ekipten oluşan ama en çok 1 kişi yani scripti kuran kişi tarafından geliştirilen phpkf var. 2012 den beri izliyorum onları ve 3 yıldır kurduğum onların hem forum hemde cms scriptleri var sitemde halada mevcut. Seo bakımından çok güzel şuana kadar hiç sorunum olmadı. Eklenti, tema ve s. yetersizliği var söyleyenler için diyorum, sizin sayenizde forumu kullanmak isteyenler bile korktu artık, resmi sitesinde aktiflik olsa, herkes kullansa sizce admin daha fazla çalışmazmı?
Admin bir kenara, neden destek veren normal üyeler yok? vbullettin mybb ne bileyim diğer sistemlere gönülden destek veriyorsunuz ama ??

Allah şahidimdir phpkf dan ne gelirim var nede adminini yakından tanıyorum ama bu kadar önyargılara dayanamıyorum, adam yıllardır pes etmeden devam ediyor ama bizden onlara destek veren yok ! Destek versek bile para isteriz o kadar yani..

Kendi projelerimize destek vermiyoruz biz ona eminim, adam helal zahmetiyle iş yapmış bizde hiçbir şey yapmadan sadece kenardan bakalım..