Allah rahmet eylesin.
NOT: Şu dakikadan sonra bir biri ile sataşan tüm herkes süresiz uzaklaştırılacaktır. Yeter artık her konuda boş muhabbetlerin döndüğü. Konuyu oraya buraya çekmeye lüzum yok. Yok sen hainsin, yok sen ne yaptın...
NOT: Şu dakikadan sonra bir biri ile sataşan tüm herkes süresiz uzaklaştırılacaktır. Yeter artık her konuda boş muhabbetlerin döndüğü. Konuyu oraya buraya çekmeye lüzum yok. Yok sen hainsin, yok sen ne yaptın...
Peki Sayın Moderatör. Bu forumda barış yanlısı insanlar banlandı provakatör diye ama. Açtığı konular provakasyon amacı taşıyor diye. Şimdi soruyorum, insanlar barış istiyor ne barışı teröristle barışmı olur diyorlar, savaş olsun diyor bu seferde yazık değilmi ölen askere polise diyorlar. Savaşla barışın ortasında birşey icat edildi de bizmi bilmiyoruz.
Forumda tabiri caizse sol görüşlü üyelerin konularına öyle mesajlar atılıyorki resmen şehit kanını emen vampir edasıyla oy hesabı yaparaktan hemen provake ediliyor. Bunlarıda banlamanızı öneriyorum. Şehit kanıyla oy hesabı yapanları, 7 milyon seçmenin seçtiği bir partiyi ve seçmenlerini teröristlikle suçlayanları. Bana inanmıyorsanız güncel konulardaki mesajları bir okuyun isterseniz.
Bu ülkede barış isteyen insanlar daha dün bombalandı parçalandı. Ama haklı olanlar hep şehit kanıyla oy hesabı yapıp üzgün görünenler.