Hoşgeldin, Seçkin Ben.
memnun oldum kardeşim
Hoş geldin kardeşim... Adım aydın. Bende çok dolandım açıkçası hack piyasasında... Ama artık insanın kendisine dur deyip "YIKICI" kısımdan "YAPICI" kısma geçmesi gerekiyor...
Aynen size katılıyorum allaha şükür herhangi bir türk sitesine saldırı yapmadım bu yüzden dolayı kendimi yıkıcı olarakda görmedim
Wmaracına hoşgeldin. Hek mek uğraşma bunlarla yav...
Aynen senin dediğine karar verdim bulut kardeşim
"sitesi hacklenmiş yada acık varmı konusunda" ?
şaka yapıyor olmalısın. çok komik bir duruma düşdüğünün farkında bile değilsin ama birinin söylemesi gerek, msninden ve yazdığın imzadan bile çocuk olduğun belli.
şaka yapıyor olmalısın. çok komik bir duruma düşdüğünün farkında bile değilsin ama birinin söylemesi gerek, msninden ve yazdığın imzadan bile çocuk olduğun belli.
arkadaş bu durum hiçte komik değil benim sizin yazılarınızdan anladıgım kadar sizin hack konusunda yaranız var herhalde 6 yıldır bu işi yapıyorum senden birşey öğrenecek değilim ben kendimi kimseden üstün görmedimki başka bir durumlara düşüyüm siz kendinizi birşey sanıyorsunuz
Haklısın Kardeşim
Aleyküm Selam arkadaşım aramıza hoş geldin :)
Hoşbulduk
Bu konuda chbz'e katılıyorum, hoşgeldin.Bana PM at sunucu İP'mi yada sitemi söylicem bi hackle görelim :)
Misyona Karsı ama cok istersen uğrasırız
Hoş geldin. yazacağım birşeyler vardıda kalsın.
eyvallah pm olarak atabilirsiniz isterseniz
hoşgeldin reis. hack falan nedir pek de anlamam o işlerden ama kullanıcı adın güzelmiş.
teşekkür ederim kardeşim anlama zaten bikac acık hakkında birşeyler bil yeter
Şöyle yorumlara baktımda bence hacker olan bir adam illede birilerinin sitesini hackler diye bir kaide yok.Bozkurt benim sitem hacklendiğinde benim sitemi kurtarmıştı demek istediğim şey şu hack e karşı savunmayıda bilir hacker.
Ben o yazdıgımı bundan dolayı yazmıstım kardeşimde birinin yarasına tuz basmışız
Aleyküm Selam hoşgeldin.benden sana bi tavsiye yaslan arkana keyfine bak kardeşim ;)
Eyvallah kardeşim =)
Hoşbulduk Kardeşim