heymam2bab adlı üyeden alıntı

hocam bende fitness ve vg ile uğraşıyorum isterseniz yarıdmcı olabilirim

AzX66 adlı üyeden alıntı

hocam para harcamadan para kazanmak çok zor bence bir seo danışmanıyla anlaşın

suat pasha adlı üyeden alıntı

Şurdan siteye merak edip giren bir sürü kişi vardır, ama bir çoğu reklamlara bir kere tıklayım diye düşünmemiştir.aslında günlük 100 200 hitte iyi para getirir,siteye giren kişi aradığını bulup katkı olsun diye reklama tıklarsa tabii, ama maalesef giren kişi istediğini alıyor sonra çekip gidiyor...Bu kafa yapısı değişmeli bence...

sokrates adlı üyeden alıntı

Bir zamanlar 2k sitem vardı hergün 10 makale aldık. sağlam bir seo yaptırdım 1 defaya mahsus. . makale olayını aralıksız yaptım site 4*5 ayda 5 K. ya çıktı geliride o kezza maaş gibi geliyordu sonra sattım gitti. Sonra daha kalitelisini yapmak isteyip güzel bir tema ve uygun özgün makalelerle tekrar devam etmeye basladım. vakit buldukça yazıyorum şuan geliri yok ancak düzenli bir çalışmadan sonra kısa sürede güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Güzel bir konu açmışsın bence en dogrusunu yapıyorsun herks bana söylerdide ben pek sallamazdım açıkçası ancak biliyorumki birgün emegimin karşılıgınıda alıcam sende o kezza alacaksın. Bol şans.

İnşallah hocam bende günlük 10 makale girebilirim fakat makaleleri kesinlikle doğru girmem gerekiyor. Sonuçta sağlık ile ilgili yazdığımdan kesinlikle doğru olması ve iyi bir araştırma sonucu girilmesi gerekiyor. Bu nedenle 600 kelimelik bir makale 1,5 saatimi alıyor.