berkakalinn adlı üyeden alıntı

İnşallah hocam bende günlük 10 makale girebilirim fakat makaleleri kesinlikle doğru girmem gerekiyor. Sonuçta sağlık ile ilgili yazdığımdan kesinlikle doğru olması ve iyi bir araştırma sonucu girilmesi gerekiyor. Bu nedenle 600 kelimelik bir makale 1,5 saatimi alıyor.

Ben 200 kelime yazıyordum 10 adet 200 er kelime. Sende ya günde 5 adet 400 kelimelik makale yaz yada günde 200-300 kelimelik 10 adet makale yaz 600 çok güzel ancak insanı bunaltır ya :) yani kişisel görüşüm bu artık bıkış biri olarak söylüyorum yoksa kelimesi yüksek olması çok iyi. diğerlerininde söylediği gibi para (emek)harcamadan para gelmiyor. sana kişisel bir tavsiye vereyim. Sayfa değilde bir grup aç herkesin paylaşım yapabileceği vücut bilimi gibi mesela. sonrasında şöyle bi 1000-2000 kişi kastıktan sonra günde 2-3 kez önerilerde bulunarak site baglantısı paylaş. Üyelerede kendini sevdirirsen sırf destek için bile sitene gireceklerdir ki paylaşım oranı yüksek alanlardan bir site açmışsın. sitenin hiti şuan kaç bilmiyorum ama günde 200 kişinin girmesini sağlayacak kadar içerik dolulugun olduktan sonra ve makale düzenini tutturduktan sonra google ninde suyuna gittiğin sürece güzel ekmek yersin kardeşim.