Onarım ihtimali yok gibi bişey çünkü Apple bildiğiniz gibi yedek parça üretmiyor.
garantisi varsa değiştirirler
Servisleri harika.
Randevunuzu alıp götürün , sizden kaynaklı yada değil direkt yenisiyle değişim yapıyorlar.
Yedek parça üretmek için harcıyacakları para ile telefon üretmek için harcıyacakları para çok farklı olmadığı için yedek parça yerine telefon üretiyorlar :) Onarım değil değişim yapıyorlar.
Randevunuzu alıp götürün , sizden kaynaklı yada değil direkt yenisiyle değişim yapıyorlar.
Yedek parça üretmek için harcıyacakları para ile telefon üretmek için harcıyacakları para çok farklı olmadığı için yedek parça yerine telefon üretiyorlar :) Onarım değil değişim yapıyorlar.
Randevu alıp götüremem çünkü istanbul'a uzağım. Teknosa'dan almıştım peşin olarak oraya vereceğim, 20 gün içinde geliyormuş, daha önce hiç bir telefoncu tarafından tamir edilmedi kasası bile açılmadı yalnız kasa da çizikler var sorun olur mu ki? Yalnız logo ilk günki gibi tertemiz, ekran sağlam, ekranda çizik yok.
Ek Olarak:
Değişimi distribütör firmalar yapmaz genelde tamir etmeye çalışırlar. Ama resmi Apple garantisinde olanlar için bu durum geçerli olabilir. Fark ettiyseniz distribütör garantili telefonlar 150-200 TL daha indirimli satılır.
Vallahi piyasa fiyatı neyse ona aldım 2.500 liraya peşin olarak, teknosa'dan aldım.