-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Çok doğru bir tespit hocam size bu konuda katılıyorum ama şöyle birşey daha var senin ve benim gibiler farklı olanı yapar yada yapılmayanı işte bu lamerlerde senin taklit eder eder eder böyle gider bir bakmışsın sen zirvedesin neden peki ? Çünkü taklitler ASLINI Yüceltir...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunlar hep üşengeçlikten oluyor..Yaratıcılık için düşünmek gerekir.Kaç kişi gerçekten düşünüyor bu hayatta ki ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bahsi geçen site benim :)
Eleştirileriniz adına teşekkür ederim. Lakin sizle de şans eseri ö.m den konuşurken gördüm bu konuyu oradan da belirttim size. Alan adı bir arkadaşımın rızası için alındı ve bence teknoloji sitelerinde en azından teknoloji alanında alt başlık bile olsa bir kelimeyi domainde belirtmesi "ben teknoloji sitesiyim" demesi benim açımdan önemli. Temaya gelirsek, şartlar belli; özel tema yaptırma şansımız olmayınca görsel olarak ve seo açısından güzel temalardan yararlanmak gerekiyor. Ee dediğim bu şartlar güzel olunca herkes yararlanıyor ve bir çok sitede görmek mümkün oluyor. Bu biraz da seçim şansımızın darlığından kaynaklanıyor olabilir. Düşüncelerinize bende katılıyorum.
Saygılar,