1) Etiket sayısını oldukça çok tutuyorum resimdeki aldanmayın genelde 10 tanenin altında olmuyor.Budurum sakıncalımıdır? hiç yazmasam bir zararı olurmu? çokmu yazmalıyım?

Az ve öz olmak! Hayatta olduğu kadar seo'da da doğru sonuçları veriyor :p
Şaka bir yana etiket dediğin kelimelerden oluşmalı. Etiket bölümüne cümle giriyormusun bilmiyorum ama kelime girilmesi daha doğru. Genelde içerikle alakalı en fazla 5 kelime girilmesi önerilir.

2)All in one Seo Pack, Anahtar kelimesininde olabilidiğince çok yazıyorum, örnek kar tanesi kadar beyaz saçlarına, bunu parçalıyorum ekliyorum çıkarıyorum vs.vs çokmu yazmalıyım?

Çok yazman vs. önemli değil. O anahtar kelimelerinden içeriğinde var mı yok mu o önemli. Zira yoksa spam a girer.

Bunun dışında keywords uzunluğunun 250 karakterden az olması iyi olur ve önerilir.

3) Kalıcı bağlantı uzun olsa bir sıkıntı olurmu? misal üstedeki, şiirin başılığını kalıcı bağlantıya yazdım.. Zararlımı?

Kalıcı bağlantının uzun olması sorun olmaz. Destan yapacak halinde yoktur zaten. Burada da öneri şöyle verilir: Kalıcı bağlantılarınız içeriklerinizle ilgili olsun. Genelde otomatik olarak ayarlama yapılıyor zaten. WP kullanıyorsan biliyorsundur.