akbas adlı üyeden alıntı

Yaşça küçüksün ancak kısa sürede geleceğini düşünmen sevindirici.Amaç hem benden taşanları boşaltmakhemde gerçekten kazanç sağlamayı hedefleyenlere yardımcı olmak.

İşe gitmeden evden çıkmadan oturduğunuz yerden para kazanıp bir memurdan daha yüksek kazanç sağlamanız mümkün.

17 yaşında vergisiz satış yapıyordum, çok yüklü miktarlar dönüyordu (günlük cüro 400-500 TL civarıydı) öğrenci hesabımda, sabah uyandığımda kapımda polis, apar topar götürdüler vergi kaçırıyorum diye. Avukatla vs sicilim zedelenmeden atlattım durumu. 18 yaşına bastıktan 2 gün sonra şirketimi kurdum ve şuan Polonya, Rusya, Ukrayna, Meksika'dan oyun ithalatı yapıyorum (dijital).

O yüzden burada internetten gelir sağlamaya çalışan arkadaşlar, zorlanmadan sürünmeden yapamazsınız. Blog yazarak olmuyor bu işler (istediğinizi düşünün ama öyle).

Ek Olarak: Şuan özenerek baktığınız, "ulan acaba ne kadar kazanıyorlardır" dediğiniz e-ticaret sitelerine sahip olmanız aslında o kadar da zor değil. Tek yapmanız gereken hostunuzdan Wordpress'i silip, Google'ın ağır kapitalist reklam geliri paylaşımı politikasından kurtulup, ne satacağınıza karar verip işe koyulmaktır.

Tekno bilmem ne diye site açıp, 5000 tane sitede yayınlanan aynı haberi sizde koyup hit beklemeye çalışmak yerine, seks shop sitesi açıp kondom satın daha iyi.