lostyazilim
tr.link

youtube telif hakkı içermeyen video içerikleri

16 Mesajlar 2.090 Okunma
lstbozum
tr.link

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
Millet sürekli şikayet ediyor ben internetten alınma telifsiz 550 video yükledim kanala. Bir anda aboneler patlamaya başladı hiç bir videoda para kazanma aktif değildi.

Sırf kendi siteme koyabilmek için o kanalı açmıştım youtube da videoları host edeyim diye. Anında şikayet etmişler kapandı.

Yani bahsettiğiniz olay imkansız mutlaka özgün olması lazım.

>/dev/null 2>&1
wmaraci
reklam

webmaster58 webmaster58 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek seni alakadar etmez
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

Caesar adlı üyeden alıntı

Millet sürekli şikayet ediyor ben internetten alınma telifsiz 550 video yükledim kanala. Bir anda aboneler patlamaya başladı hiç bir videoda para kazanma aktif değildi.

Sırf kendi siteme koyabilmek için o kanalı açmıştım youtube da videoları host edeyim diye. Anında şikayet etmişler kapandı.

Yani bahsettiğiniz olay imkansız mutlaka özgün olması lazım.

iyide şu var bu gene en az dikkat ceken konu diğer konular tamamen göz önünde
yüzdeyüz özgün içerik çok zor herkez biyerden kaynak alıyor bi profösör bile bi tez üretirken hiç bişeyi kullanmasa halkı kullanıyor şaşılıcak durum yani elimde kamera trafikte kaza olmasınımı bekliyim onda bile 2 kişinin suretini gösteriyorsun ne yapmalıyız peki :)

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

webmaster58 adlı üyeden alıntı

iyide şu var bu gene en az dikkat ceken konu diğer konular tamamen göz önünde
yüzdeyüz özgün içerik çok zor herkez biyerden kaynak alıyor bi profösör bile bi tez üretirken hiç bişeyi kullanmasa halkı kullanıyor şaşılıcak durum yani elimde kamera trafikte kaza olmasınımı bekliyim onda bile 2 kişinin suretini gösteriyorsun ne yapmalıyız peki :)

Youtube nin yakalması değil ki olay kanalları kapanmış sinirli insanlar youtube da bu tür kanal peşindeler:)

Diyorum ya hiç bir sıkıntı yoktu kanalımda videolarda telifde yoktu 1 günde 1 video 45.000 izleme alıyor kapatılan kanal sahipleri şikayet etmiştir akın akın şikayet olmuş kanal kapandı.

Üstüne videoda şikayet edilebilecek bir video değil.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

Caesar adlı üyeden alıntı

Youtube nin yakalması değil ki olay kanalları kapanmış sinirli insanlar youtube da bu tür kanal peşindeler:)

Diyorum ya hiç bir sıkıntı yoktu kanalımda videolarda telifde yoktu 1 günde 1 video 45.000 izleme alıyor kapatılan kanal sahipleri şikayet etmiştir akın akın şikayet olmuş kanal kapandı.

Üstüne videoda şikayet edilebilecek bir video değil.

o tür insanlar heryerde var normal siteni kurarsın adam girer adsenseyi şikayet eder gıcıklığına olmayan telif hakkı varmış gibi

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

webmaster58 adlı üyeden alıntı

o tür insanlar heryerde var normal siteni kurarsın adam girer adsenseyi şikayet eder gıcıklığına olmayan telif hakkı varmış gibi

Geçen yaptılar bana %90 da buforumdan adsense siteyi banladı itiraz ettim geri açtı.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
yok abi bu işinde çılkı çıkmış baya araştırdım çok hesap kapanıyor sesleri videodan çıkarıyım filtre ediyim slayt yapıyım 3 4 resimle tekrar youtubeye çakıyım dedim yemedi :D daha doğrusu 2 videoyu yaptım diğer telif hakkı firmalarının korumaları farklı aynı filtre çalışmadı baya frekans değiştirdim sesi yavaşlattım hızlandırdım db si ile oynadım eq ile oynadım ortasına doğru daralttım genişlettim yok abi banamısın demiyor yemiyor :D adamlar normalde telif alınmayacak şeylere bile telif almışlar :D bi camera alıp kendi videonu cekmediğin sürece burdan ekmek yedirmezler adama yada microfonu alıp şiirleri kendin okumadıkca..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al